Brexit, nu Eurovision

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* 146 de ani de liberalism, sărbătoare marcată ieri în România, nu înseamnă mare lucru, câtă vreme unii, altfel membri cunoscuți ai partidului, le viciază solemnitatea prin declarații de tip Scânteia-PCR. Un anume Dancă, fost purtător de cuvânt al Guvernului, actualmente parlamentar, a comis un laudațio scandalos la adresa lui Ludovic Orban. Nu-l cunosc personal pe Șică, însă am pretenția să cred că nici lui nu i-a convenit acest periaj deocheat. Trebuie să se fi ales cu măcar o jigăraie: "Domnul Orban este un demn urmaș al Brătienilor. Nimic pentru sine, totul pentru partid și pentru țară!" Ăsta nu-i liberalism. Cred că la PRM ar fi sunat mai decent, sigur cu accente lacrimogene.

* Eurovisionul de săptămâna trecută s-a închis cu o trupă de rock din Italia, solistul acesteia fiind suspectat că s-a drogat în așa-numita cameră verde. Eh, poate pentru a crește audiența acestui bâlci care nu mai are de mult tangențe cu muzica...

* Dacă Marea Britanie, leagănul muzicii (Sting, Pink Floyd, Elton John, Beatles, David Coverdale etc.), nu primește nici măcar un punct în finala întrecerii, ne dăm seama că a contat mai mult Brexitul și aproape deloc noțiunea universală de "performance".

* Președintele Senatului, Anca Dragu, a fost la o înghețată în Timișoara, alături de primarul Dominic Fritz. S-au discutat unele, altele. Dar de ce înghețată, produs hipercaloric?! Nu era caniculă, parol, și mi-e teamă de alte remarci, nu-s mitocan din fire. No offence! Ar fi mers de minune o salată cu un fresh de portocale.

* Site-ul partidului Pro România a fost spart de hackeri. E o știre venită pe flux, genul de informație sută la sută de PR. Nu mai știa nimeni de Pro România, darămite niște tâlhari electronici. Ne furăm singuri căciula, Victore? Pentru ceilalți, care la rândul lor au dreptul să uite anumite chestiuni, Victor Ponta este șeful acestei formațiuni. Nu știu la ce-i mai folosește, însă trebuie să aibă și el un loc de muncă.

* Dinu Todoran, un antrenor practic necunoscut, a fost angajat la FCSB, echipa lui Becali. Ca să nu mai râdem de Viorica Dăncilă, luată surprinzător la BNR.

Citit 513 ori Ultima modificare Luni, 24 Mai 2021 20:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.