Unde-s țânțarii de altădată?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Carevasăzică, Florin Cîțu candidează. Nene, pentru alegeri interne, să nu ne panicăm în van! Parcă ne-am săturat după brazda de scrutine de anul trecut, personal n-aș fi mers la urne în toamna asta. Dar e vorba de bătălii de sufragerie politică, de lecții democratice demonstrative. Ludovic Orban l-ar fi vrut pe actualul premier în echipa sa, însă acest mesaj are parfum nouăzecist. Nea Nelu ar mai fi fost în stare de un asemenea apel. Or poate Băsescu. Iar Șică are lucruri în comun doar cu cel de-al doilea. Bine, sunt bârfe cu damf de credibilitate.

* Revine Ziua Copilului, iar directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului a transmis în ajun recomandări pentru achiziționarea de jucării conforme pentru ăi mici. Asta ar trebui să facă tot anul, nu doar pe 30 sau 31 mai. De ca și cum ar fi fost numit acolo exclusiv pe baza competențelor... A ajuns șef doar în joacă, aș completa pentru a păstra spiritul ludic.

* O jurnalistă din Danemarca a relatat despre relaxarea restrictiilor făcând sex într-un club de swingeri. Aceasta a fost lăudată de conducerea postului. Aș fi încercat să scriu că a făcut dragoste, însă aș fi alunecat într-o minciună. Mai lubrifiez uneori rubrica, dar exagerările costă. Gazetăria în Occident a ajuns departe, iată viitorul reportajului sau al anchetei! Furi cu politicianul de mână, doar ca să demonstrezi că ăla e hoț. Și e doar o felie de comparație. Club de swingeri? Iar la noi abia astăzi se redeschid piscinele interioare - după mai bine de un an!

* Printre E-urile conținute de șunca de Praga (e drept, uitasem că există un asemenea preparat) se numără și carminul, un colorant care este, de fapt, un pigment obținut dintr-o specie de gândaci descoperiți în vaste regiuni din America de Sud. E limpede că progresăm, azi știi ce e în farfurie or ai doar impresia, însă prânzul de mâine e o totală dilemă. Ținând cont de faptul că anul acesta n-am văzut/simțit nici măcar un țânțar - și doar trăim în urbea dintre ape -, îmi fuge mintea spre tot felul de idioțenii. Unde ați exportat vampirușii noștri dragi de baltă, ce friptane sunt condimentate cu trompele lor dulci?

Citit 732 ori Ultima modificare Luni, 31 Mai 2021 20:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.