Medicamente și chiulasă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* O rețetă de sparanghel a fost publicată din greșeală în Monitorul Oficial al Belgiei. S-ar grăbi unii să compare mâncărica din Benelux cu celebra Ordonanță 13. Nț, aia de pe vremea lui Iordache era mai spicy, dacă-mi permiteți să mă exprim ca la cratiță.

* Ne avertizează un medic celebru în perioada pandemică, doctorul Emilian Imbri. E cam fără anestezie: "Luați în calcul și faptul că o să apară SARS-CoV-4!" Unde, maestre, la care cinematograf?

* Pe bune, între garnitura de chiulasă, care mi-a dat ieri de înțeles că pleacă din lumea celor funcționali (da, e o componentă a mașinii din dotare), și avertismentul domnului doctor, aleg cu ochii întredeschiși situația mai dureroasă. Știți cât face chiulasa?

* Avem și alte preocupări, nu de alta. Cine îmi garantează, de pildă, locul de muncă până la apariția pe planetă a lui SARS-CoV-4? Mulțumesc, aproape nimeni.

* Se spune că whisky-ul era considerat medicament în timpul gripei spaniole din 1918. Și astăzi, în 2021, la vreo recepție sau chiar la o cină cu de toate se poate auzi remarca aceasta: "Hmm, ce bun e cu gheață! Medicament." Glumițe, ca să treacă timpul.

* Conform unei statistici alarmante, unul din doi copii este supus unei forme de abuz. Dacă e pe bune, abia această situație ar trebui să ne îngrijoreze cu adevărat, nu momentele în care unii specialiști, fie ei și medici, coabitează cu anticipația.

* Un șofer a fost bătut într-o intersecție din Constanța de participanții unui cortegiu funerar. În clipele delicate ale vieții, a defula este firesc, însă pe amărâții dobrogeni i-a cam depășit termenul... Mulți dintre ei vor plăti și amenzi, ca să nu mă gândesc și la vreun dosar penal. Iată cât de important este să mergi și la școală!

* Ce veste! Un scoțian și-a găsit portofelul după 20 de ani, exact în locul în care și-l pierduse. Scoțian, carevasăzică. E limpede că și-l ascunsese, nici sinele nu mai dădea cu crucea de el. Abia asta înseamnă să fii scoțian adevărat. Tradiția merge mai departe.

Citit 586 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Iunie 2021 20:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.