Euro? Fulgy, nene!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Concluzie amar-acrișoară, după ultimele evenimente din Galați. Polițiștii tânjesc cu adevărat după perioada în care cam singura infracțiune era nepurtarea măștii.

* Se minunează oamenii că plaja de la Mamaia va măsura vreo 50 de hectare. Unii - mă refer la cei care au văzut Marea Neagră doar la televizor - își spun în barbă că ar fi mers niște porumb pe suprafața asta. Eh, și ăla ar fi fost indecent de scump aici...

* Litoralul autohton suferă dintr-un motiv foarte serios: nu prea te mai girează nimeni pentru o noapte de cazare.

* Un politician clujean a fost vizitat de o idee profundă: propune realizarea unei fundații de beton pentru cascada Bigăr. Desigur, apoi merg și niște rulouri exterioare pentru perioadele din an în care turiștii au altceva mai bun de făcut.

* A început Campionatul European de fotbal, cu toate că Fulgerică de la Clejani, cunoscut ca Fulgy, este arestat pentru consum de stupefiante. Sunt întrebat din public: cui naiba îi pasă de Euro 2020? Popor emoțional, n-ai cu cine.

* Mai multe produse de plastic dispar de la 1 iulie de pe piața românească. Printre ele, și bețișoarele de urechi. Bine că unghia lăsată mare, aceea de la degetul mic, e dintr-o formație cornoasă de origine epidermică! Nu e vinilin, aici voiam a ajunge.

* Potrivit unui raport TIMSS 2019, unul din cinci elevi de clasa a opta înregistrează analfabetism științific și numeric. Nu ne pierdem speranța - dacă se merge pe acest drum, în câțiva ani se va răsturna balanța. Vom găsi un absolvent de gimnaziu în care să ne punem baza. Mda, lăsăm ipocrizia deoparte? Școala online bate cuie serioase în cutia (n-am vrut să scriu coșciugul) acestei prognoze.

* Grecii acuză Guvernul că vrea să crească programul de lucru de la opt la zece ore şi să elimine săptămâna de lucru de cinci zile. Sper ca subsemnatul, ca turist, să nu fie obligat să rămână trei săptămâni pe acolo. Eventual, pe aceeași bani.

Citit 747 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iunie 2021 21:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.