Aveți, mamaie, grup anti-bullying?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Mă minunez încă o dată – e și bucurie pe alocuri, și anume în punctele esențiale, vorba lui nenea Iancu – că Galațiul nu se află în topul celor mai poluate orașe din România. Nu e prima dată când mă întreb care sunt criteriile alcătuirii acestui clasament, deși e o acțiune împotriva logicii. Iată o informație pe care e obligatoriu s-o iau de-a gata, mestecată și digerată. N-am ce comenta, mă uit ca vrabia la certificatul de urbanism. Gândirea critică, ce născocire!, e în repaus.
* Conform ministrului Educației, fiecare școală va avea un grup de acțiune anti-bullying. Mi-aș dori să aflu componența echipei de soluționare a cazurilor din comuna X și din satul Y ale județului Galați. E limpede că primarul trebuie inclus în ecuație, dar e nevoie și de pădurar, de polițist, brutar și de bunica primului nepoțel agresat în unitatea de învățământ. Ca să ai reperele necesare...
* Mamaie, la matale există grup de acțiune anti-bullying? E de întrebat pe la Smulți, Frumușița sau Cavadinești. Poate și la Tecuci sau Pechea. "N-are mamaia, că ți-ar da. Ești cu mașina, așa-i?"
* Elevii cu 10 la Bacalaureat vor intra gratis la Untold și Neversea 2021. Organizatorii acestor festivaluri sunt poftiți să-și vadă lungul nasului, mai ales în epoca tele-educației! Cei care vor lua 7 și 8 trebuie apreciați.
* Până la urmă, în ciuda alarmismului care ne caracterizează, primul meci de fotbal european desfășurat pe Arena Națională n-a fost împiedicat de stihiile naturii. Atât m-aș întreba: cum mama naibii e Macedonia de Nord la acest turneu final, iar Bulgaria nu? Ce se aude în fundul clasei, de ce nu întreb despre România? Noi nu mai avem nevoie, știm de mult că nu mai interesează pe nimeni echipa națională. Nici pe cei de la Federația de specialitate, să ținem cont de acest aspect!
* A mai trecut un an în care am vorbit, chiar și în trecere, despre mineriade. Vor ajunge și astea ca reprezentativa de fotbal. Vom concluziona în barbă că n-avem cu cine, chiar dacă drumul de la chișcă la ciocanul judecătorului e imposibil de parcurs. Or panseluțele ortacilor, putem aprecia, au fost naturale, nu de plastic.

Citit 418 ori Ultima modificare Luni, 14 Iunie 2021 22:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.