Șobolanii de la TESA

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Imaginile cu capii lumii reuniți într-o sală oarecare de pe planetă, cu rânjetul lui Putin și zâmbetul random al lui Biden sunt la fel de liniștitoare ca informațiile care fierb zi de zi în Sectorul 1 al Capitalei. Dar pentru problemele Bucureștiului încă există soluție.

* Altfel, capacitățile propriului intelect sunt depășite de imaginile și textele cu așa-numiții cei mai puternici oameni de pe pământ. După ce îl faci criminal, să te întâlnești cu el, să-l gratulezi și să-i oferi nu-știu-care cadou care reprezintă "puterea, unitatea, rezistența"... Mai decentă mi s-a părut întâlnirea lui Trump cu Kim de la Phenian.

* "Ce căuta covrigul în vitrinele de la Mega?" E o întrebare care ar putea apărea pe prima pagină a ziarelor dedicate rozătoarelor din țară. Fără acel produs de patiserie, cu siguranță n-ar fi apărut cei doi șobolani "din sursă externă". Nu sunteți familiarizați cu această sintagmă? Au folosit-o băieții care se ocupă de comunicarea supermarketului bucureștean: "Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla." Înainte de a închide magazinul, așa cum s-a și întâmplat, eu, ca proprietar al companiei, i-aș fi concediat pe cei de la PR. Mai aveau un pic și-i găseau vinovați pe clienți.

* De fapt, asta cu șobolanii "din sursă externă" e o figură de stil, poate fi fumată și astfel. "Bă, noi avem rozătoare multe și în interior, mai ales la personalul TESA. Sunt ăia care te mușcă din anumite părți."

* O femeie din Brașov a fost păcălită cu 130.000 de euro prin metoda "accidentul". În 2021, atâta bănet! Nu mi-aș dori decât să aflu și eu numărul de telefon al generoasei doamne de sub Tâmpa.

* Citesc în Fanatik, ziar care se ocupa cu sporturile: "Prin intermediul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, persoane cu legături vagi cu presa, dar cu conexiuni în politică și instituțiile statului, primesc pensii suplimentate cu 50 la sută." Este vorba despre generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea Dogaru. Eh, abia asta e metoda accidentul, dacă aveați ceva de comentat mai devreme. De vreme, doamnă Jurcă.

Citit 846 ori Ultima modificare Joi, 17 Iunie 2021 22:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.