Rămâneți la scara voastră!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Premierul Florin Cîțu, aflat în campanie electorală pentru alegerile din PNL, susține că Eurostat îi confirmă bănuiala cu damf de convingere: în România ar fi cele mai ieftine alimente din Uniunea Europeană. Sper că nu se referă la calitatea lor.

* Presimt că nemții și francezii (era să-i includ și pe britanici aici) ne vor invada pentru a-și face plinul de la supermarketurile care, într-un elan absurd, și-au propus să ieftinească mâncarea. Se vor găsi glumeții să comenteze că ne vom trezi și cu rușii peste noi, dar pentru asta e cazul să scadă și "scorurile" la spirtoase.

* Poate că străinilor, cu papornițele pline, nu le va mai veni să plece pe la scara lor. Suntem, totuși, economia cu cea mai mare creștere de pe bătrânul continent. De unde am scos asta? Păi, tot șeful Guvernului o zicea acum câteva luni.

* Vicele Dan Barna de la Palatul Victoria afirmă că domiciliul n-ar mai trebui să apară pe cartea de identitate a românului. Sunt de acord, astfel n-aș mai fi luat chiar ca de la țară de către funcționarii de la ghișeu. Dacă nu-i mai apare strada cu nume de sărac pe care locuiesc, își poate lăsa imaginația să facă flic-flac-uri: "Bă, n-ai zice, după figură, dar dacă locuiește pe undeva, pe Arcașilor sau în Centru?!"

* Specialiștii susțin că nu e recomandat să facem duș în timpul furtunilor. E ușor de înșirat asemenea istorii, dacă nu circuli cu autobuzul încă de la prima oră a dimineții.

* Ca treabă, nu mă pricep la negocieri politice, dar sună a șampanie agitată până la explozie: Avocatul Poporului din România se va numi Gyula. Și poate că Gyula - de ce nu? - își va face mai bine treaba pentru ca Vasile, Gheorghe și Ion să se simtă cu adevărat reprezentați. Na, am scris-o, ca să nu se trezească unii să acuze vrute și nedorite.

* Noua Albă-ca-Zăpada va fi jucată de o actriță metisă. Firește, ca să nu se mai simtă cineva discriminat pe a treia planetă de la Soare. Și numele trebuie modificat: Albă-ca-Tiramisu, prăjitura preferată a subsemnatului. Printre pitici poate apărea și Klaus Iohannis...

Citit 591 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Iunie 2021 21:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.