Încă primesc clipul cu Banciu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Nu înțeleg ce-i reține pe oamenii din lista mea de Facebook care încă nu mi-au trimis clipul cu Radu Banciu, producție în care vorbește la superlativ despre videochatul și fetele din Galați. N-are rost ca valul să se oprească tocmai la mine.

* Deja mi-am iritat buricele degetelor tot răspunzând cu același mesaj: „Da, mulțumesc, l-am mai văzut de o mie cinci sute de ori! Chiar îți rămân dator pe lumea cealaltă.”

* Pentru cei care n-au urmărit imaginile, celebrul realizator de emisiuni ne laudă concitadinele, însă pune la loc de cinste și renumele urbei, ca fiind capitala mondială a videochatului. S-au trezit unii să comenteze că nu știe Banciu de niciunele, dar omul n-a vorbit niciodată din amintiri. Galațiul ar trebui să-și monetizeze această calitate prost văzută și bine remunerată. Că tot tindem după brandul de stațiune...

* Ne dorim turism, iar știrea conform căreia jucătoarea de tenis Garbine Muguruza își face vacanța în România trece la capitolul „și altele”. Cui îi pasă ce declară Orban sau Cîțu - mă refer strict la micul lor răzbel de partid - or ce se întâmplă pe palierul horoscop-diete-chakre? Vine din Spania o mare sportivă și ne popularizează Transfăgărășanul, iar noi așteptăm reacțiile întârziate ale ministrului Mediului. Și din acest motiv caută europenii Bulgaria, Turcia și Muntenegru.

* Apropo de Tanczos Barna de la Mediu. Dacă tot e din Ardeal, mă așteptam să comenteze abia ieri explozia de la Năvodari, nu pe aceea de la Tg. Mureș. Nu-i vina omului că se succed nenorocirile cu o repeziciune de Formula 1. N-ar fi rău ca toate fabricile să fie scoase din priză. Doar până când își scrie demnitarul bucata aia de spici.

* Organizația Mondială a Sănătății susține că îi lipsesc 17 miliarde de dolari în lupta împotriva Covid-19. E genul de informație prezentată tendențios. Bă, noi nu vă cerem nimic, după cum se poate vedea, însă e foarte posibil să vă oblige conjunctura să mai faceți un credit-două la Banca Mondială. România ar mai putea garanta doar cu Ucraina sau cu Serbia. Totuși, nu-s ale noastre, nici nu se uită ăia la noi.

Citit 920 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Iulie 2021 21:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.