Hatereală de talcioc

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Premierul Cîțu, la cum laudă economia națională, ar merita mai mult. De ce să-și irosească tinerețea în căsoaia intitulată Palatul Victoria, dacă el poate să lucreze în vânzări? Hei, nu vânzare de țară, terminați cu hatereala de talcioc! Sales, cum se spune în engleză, mai ales că-i și place la nebunie și limba lui Boris Johnson...

* România e guvernată bine, planul de reformă continuă, a anunțat șeful Guvernului. E la fel de nepotrivit ca atunci când urci un selfie pe Instagram și te lauzi cât ești de miam-miam.

* Apropo, atenție la remarci de genul acesta! Nu e corect politic să mai spui despre o femeie că e drăguță sau că e frumi. A comis eroarea marele Boris Becker, în timpul unui comentariu live la BBC. Imediat l-au luat la rost ONG-urile care toacă bani ca să le strice unora cheful - cum îți permiți să comentezi că o femeie este frumoasă? E o remarcă sexistă, au concluzionat câteva ființe care, prin atitudinea lor, ne arată că lumea e deja pe un drum greșit. Planeta va fi salvată, dar nu pentru noi.

* Decât să nu-i mai pot face un compliment unei domnișoare, propun să fie arse pe rug toate bipedele care mai postează fotografii din vacanță sau de la birou. Bine, alea de la mare, în costum de baie, practic te trag de limbă. Am mai avea voie doar la ipocrizii ieftine de genul "vai, ce nisip uscat pe lângă șezlongul ăla!"

* Un fotbalist din Liga 1, abia adus la FC Botoșani, ar fi fost prins cu droguri în aeroport, anunță presa națională. Substanțele stupefiante nu-s de găsit, ci numai un aparat utilizat pentru tăierea, măcinarea sau tocarea plantelor. E tot blana ursului din pădure, dar mai spre vinilin. În fotbalul mioritic nu este de mâncare. Cine și-ar permite un asemenea lux?

* Oamenii de știință au răspuns la marea întrebare: cum își aleg țânțarii victimele și pe cine înțeapă? N-am citit concluzia acestora, poate și pentru că subsemnatul este mereu cap de listă. Slavă Cerului că în decembrie și ianuarie se mai potolesc!

* Polițistul Godină se ia de ministrul Bode. Și are dreptate. Totuși, ori nu mai vrea să lucreze în domeniu, ori i-a crescut ceva pe umeri. Pe sub cămașă.

Citit 697 ori Ultima modificare Vineri, 09 Iulie 2021 22:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.