Fără pisici la nudiști!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Fizicienii susțin o teorie neobișnuită: Oamenii trăiesc în universuri paralele. Dacă te uiți la bătălia dintre Cîțu și Orban, le dai dreptate oamenilor de știință. Ăștia nu-s de pe aici.

* Ne-am repezit să lăudăm italienii, să-i arătăm pe englezi cu degetul (e vorba doar de o semiotică blajină, benignă, dacă vreți), însă mai întâi trebuie să ne mândrim cu propria marfă. Înotătorul David Popovici, cu numai 16 ani de existență, ar trebui să fie cap de afiș la Jocurile Olimpice. Totuși, presiunea nu trebuie dusă în aria sa de competență, ne putem întreba în prealabil dacă mai există bazine de înot în țară. Aceasta ar fi abordarea cinstită, David e doar încă o dovadă a faptului că nu suntem singuri în Univers.

* Adolescentul Popovici - unii sunt copii și la 25 de ani - vorbește impecabil limba română, e cu mult peste cei mai mulți dintre politicieni, și scoate pe gură o engleză de Harvard. Simona Halep, de exemplu, pare că abia a terminat un curs de trei luni, eventual unul basic, cu DVD-ul și căștile pe urechi. Însă e numai o comparație, tenismena din Constanța făcând parte dintr-o specie rară de campioni. Poate și David se va cocoța pe un asemenea pisc. Măcar știe să dea din coate, însă nu în sensul gregar.

* Adrian Cioroianu, politician de cursă nepermis de scurtă, ar putea prelua funcția de manager al Bibliotecii Naţionale. Ca să nu se mai plângă unii că nu se găsesc locuri de muncă bine remunerate.

* Sunt la modă discuțiile despre călătoriile în spațiu. E de înțeles, la cum se circulă prin anumite orașe, Galațiul nefăcând excepție. Măcar pe verticală să nu te deplasezi bară la bară.

* O turistă din țară a solicitat ajutorul salvamontiștilor, după ce s-a aventurat pe munte, la Bâlea Lac, în papuci și șosete. O fi vreo strategie anti-urs, șosetele având state vechi pe talpă. Coadă n-o avea blănosul, însă aparatul olfactiv îi este foarte ager.

* Specialiștii recomandă ca animalele de companie cu blană lungă să nu fie tunse scurt vara. Deja pare un chin să mai ții orătănii prin bătătură: porcii trebuie să pape à la carte, pisicile și câinii n-au voie la nudiști. Ceva se întâmplă cu noi.

Citit 1113 ori Ultima modificare Marți, 13 Iulie 2021 23:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.