Țânțarul și elicopterul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu știi care este evenimentul premium al zilei de ieri, aterizarea elicopterului din Piața "Charles de Gaulle" sau ieșirea lui Liviu Dragnea de la Rahova. Ambele, intempestiv, ar spune malițioșii de carton. De fapt, cum să nu te aștepți la un moment dat să-ți pice ditamai aparatura din cer în buricul Capitalei?

* Până și șoarecii bucureșteni bârfesc pe seama incidentului care ar fi putut avea urmări grave. Bine, pe asta să nu le-o povestim celor care s-au trezit cu autoturismul avariat... De fapt, e numai zvonistica rozătoarelor, nu ne băgăm în afacerile acestora.

* Săptămâna trecută, am simțit oarecum avant la lettre cum aterizează brusc un elicopter și în Galați. Mi-am revenit greu din uluială, nu era decât un biet țânțar. Și el era dezorientat.

* Carevasăzică, se întoarce Livache la ale lui, dar mai ales la Irinuca, fată cinstită care n-a sărit pârleazul la alt partid. Și ar fi putut s-o facă în această perioadă, însă centura de castitate politică i-a rămas neatinsă. Nu e nevoie de polish, e ca nouă.

* La ieșire, fostul președinte al PSD nu se mai poate folosi de eterna scuză că-l dor șalele. Are promisiuni față de un public tânăr la domiciliu. Bine, public e o noțiune exhaustivă.

* "Mă duc să-mi iau bărbatul acasă", e prima declarație a româncei Irina Tănase. Nu-mi place, e o afirmație de mediul rural, n-are pic de stil, e lipsită de viziune, îi lipsește europenismul. Bărbatul revine acasă atunci când are el chef, dragă Irinucă!

* România merge la Tokyo cu 101 sportivi. Așa s-a nimerit, nici o sută, nici doi peste zecimea dintr-o mie. Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, și-a scos la interval creativitatea - deh, poate i-am fi pus vreodată nivelul cultural la îndoială - și a trântit-o de gard: "Mergem în Japonia cu 101 dalmațieni." Nu e numai imprudență, e și încăpățânarea de a vorbi liber fără oamenii de la comunicare. Presupun că COSR are un asemenea departament. M-aș teme de Mihaela Buzărnescu, posesoarea unor sudălmi de top, care a completat lotul olimpic.

Citit 660 ori Ultima modificare Joi, 15 Iulie 2021 23:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.