JO de cărat neveste?

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Potrivit unui studiu recent, bărbații poluează mai mult decât femeile. Dacă se forțează specialiștii, ajungem la concluzia că Marius, Vasile sau Dănuț, de ce nu?, sunt veritabile focare de poluare în comparație cu racheta falică a lui Jeff Bezos.

* Bărbat este și Jean Claude Van Damme, actor de bătaie care a fost filmat zilele trecute prin țara noastră. Și a poluat puțin alături de câțiva de-ai noștri care ascultau manele într-o mașină. Poluare fonică, se înțelege, deși nu trebuie să fii un fin analist al imaginilor apărute în social-media. Belgianul din filmele cu scatoalce date cu piciorul părea să fi consumat atât alcool, cât și măcar o țigară zglobie. Iar viciile astea – spun pricepuții – afectează planeta. Mă întreb de ce nu-și poluează propria țară. Acolo, firește, e necunoscut și nu e primit în asemenea hal în metrou sau autobuz.

* Astăzi începe o nouă ediție a Jocurilor Olimpice, ediția 2020, una scremută din cauza pandemiei și a politicii. Sunt unele competiții, ca fotbalul, care au început de câteva zile, aceasta fiind poate cea mai bună dovadă a faptului că nu orice întrecere ar trebui să prindă acoperișul celor cinci cercuri de foc. Campionatul de cărat neveste are o șansă în plus de a prinde schema la următoarele Jocuri. 

* Ziariștii fără voie de pe la noi titrează: „O nouă controversă la Tokyo – imaginile cu sportivi care îngenunchează la Jocurile Olimpice sunt interzise pe rețelele sociale.” De ce e controversă? Bieții de ei n-au proprietatea termenilor: parcă politica nu avea ce căuta în sport. La fel, de ani verzi nu ni se mai arată conducătorii cluburilor în timpul unui meci (și e fair acest aspect) sau fanii exaltați care prind breșe pentru a intra pe gazon. Japonezii nu prea lasă lucrurile la întâmplare. Noi, da. Îmi aduc aminte de vizita premierului nipon la București, când vidul de putere – Tudose, atunci prim-ministru, urma să-și dea demisia într-o ședință cu scântei a PSD-ului – l-a trimis la meșterii populari de la Muzeul Satului.

* Un bărbat din Indonezia, pozitiv la testul Covid-19, s-a deghizat în soția sa pentru a putea zbura cu avionul. Merge și viceversa, după ce nefericitul va ieși din beciul Poliției: ea să se mascheze în el ca să intre la meci.

Citit 872 ori Ultima modificare Vineri, 23 Iulie 2021 00:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.