Mă invită Mahler la dans

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu mai pot cu știrile conform cărora din această lună pot merge mai mulți bipezi la o nuntă. Vestea obligă, e genul de titlu care îmi poate deranja telefonul sau căsuța poștală. Nu te duci, nu-ți vine, cunosc vorba ancestrală, însă am impresia că mă cere Beatrice Mahler sau Raed Arafat la dans. Și nu mai știu să mă mișc decât pe populară.

* Un pahar cu vin după orele de muncă este benefic pentru creier, sunt de părere cercetătorii. Dacă unii dintre noi mai exagerează, e limpede că ne întâlnim cu următoarele situații:

1. Ziua de lucru – aia în care nu neapărat muți munții din loc – a numărat cel puțin 72 de ore.

2. Creierul este foarte dezvoltat, implicit trebuie premiat corespunzător. Pentru al meu, bag mâna în foc.

* Alți oameni de știință se înghesuie să ne ofere diverse ponturi ca să avem o materie cenușie perfect funcțională. Astfel, creierul ar permite inundațiile cu stare de bine. Ei, lăsați, ne descurcăm și singuri, n-am auzit ca talk-show-urile politice să fie scoase din grilă!

* Un ins pe care l-am remarcat într-o emisiune cu lei (e vorba de moneda națională, domnule Cămătaru, nu mă leg ca fraierul de orătăniile dumneavoastră!), Mohammad Murad îi zice, poate cel mai mare investitor de pe litoralul românesc, afirmă că, atunci când merg la mare în vacanță, românii se ceartă din primele zile sau vin deja supărați. Ar fi un semn că nouă, urmașilor lui Decebal și Traian, ne lipsește cultura fericirii. Vai! Tipule, trebuia să te uiți mai întâi pe un opis, poate nu știai că un weekend la Mamaia face cât zece kilometri de autostradă. De unde cultura fericirii, nene, când apa plată de juma de litru costă zece lei și este îmbuteliată în magazia din spatele restaurantului? Mă cert și cu tine, nu doar cu nevasta. 

* Se bârfește că suflatul în lumânări crește numărul bacteriilor de pe tort cu 1.400 la sută. Să nu le dăm idei unora! Cu masca pe față nu poți să stingi lumânarea. Aparatul de prăjit figuri de stil îmi bate în țeavă – ar ieși niște năzdrăvănii, însă mai bine mă liniștesc. De ce să angajeze Academia Română?

Citit 1134 ori Ultima modificare Duminică, 08 August 2021 23:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.