Pariuri, medicamente și alte reclame

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Pauza publicitară trebuie redenumită. Mă amețește metonimia, e nevoie de titulatura "pauză publicitară la pariuri și medicamente", altceva nu mai vezi la televizor. Și e limpede că nu ne facem bine: nu mai vezi un spot cum trebuie la un vin bun. Mai curg câteva clipuri la bere, dar am stabilit mai de mult: în asemenea producții video sunt distribuiți aproape exclusiv inși care nu știu să țină halba în mână.

* Gabi Balint, fotbalist care marca în 1986 cu Barcelona, a fost distribuit alături de Bianca Drăgușanu, într-o reclamă pentru gambleri. Se pregătește doamna Ana Blandiana, poate alături de Tzancă Uraganu’.

* Un lanț celebru de fast-food a lansat o cremă de plajă cu SPF 30, coeficient menit să ne ferească de efectul ultravioletelor nocive și să ne lase pielea mirosind apetisant a pui prăjit, relatează publicația Time. Anunțul, care nu este o glumă, a fost făcut de companie pe contul de Twitter. Mai rămâne să ne gândim la faptul că indivizii care se scapă în mare sunt, de fapt, izvoare ambulante de sucuri acidulate.

* Ni se umflă economia, ne dezvoltăm în fiecare oră, așa cum anunță pe Facebook și la TV adversarul lui Orban (îhî, e Florin de la Palatul Victoria), însă datoria externă a României s-a dus la un nivel amețitor. Scria recent Patrik de Hillerin, în Libertatea, că niciodată n-am fost într-un pericol similar. La cum evoluează lucrurile în regiune, n-o să mai avem ca țară cui cere o cană de borș.

* Poliția a închis zilele trecute trei terase de pe litoral din cauza unor nereguli așa-zis intolerabile. Se aude că, printre altele, porțiile de mâncare erau micșorate cu 10 la sută. Așa o fi, dar e de remarcat că și riscul de îngrășare se diminua.

* Inspectoratul General pentru Situații de Urgență reiterează că, în caz de cutremur, trei din patru locuitori ai României ar avea de suferit. Nici pe-al patrulea nu-l văd bine - cui îi va mai povesti el despre nenorocire? Să vină cu lux de amănunte, eventual să-i bage sub nas o poză. Să spună, frate, am fost acolo, am văzut cu ochii mei, pe bune... Românul, dacă nu deapănă de la fața locului, degeaba a mai participat.

Citit 973 ori Ultima modificare Marți, 10 August 2021 23:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.