Neamțul, tot moldovean

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Un constructor a închiriat un excavator și a dărâmat balcoanele unui bloc nou de apartamente, de supărare că nu ar fi fost plătit la timp. Incidentul s-a petrecut săptămânile trecute, în orașul german Blumberg, și a fost filmat de martorii șocați. Valoarea pagubei produse se ridică la suma de 500.000 de euro. E genul de informație care nu are nevoie de alte detalii: nu cunoaștem exact județul constructorului, dar pare mai degrabă moldovean, decât muntean.

* De ce atât de multe reclame de la televizor circulă în jurul unor medicamente contra constipației? Și mai ales doamnele bine sunt oferite pe tavă drept victime ale abuzului colonului, cum ar veni. Ce oroare, cât de leneșe sunt anumite ONG-uri, se știu ele! La cât de des cresc prețurile, cum se mai poate instala constipația? N-are materie primă, dacă-mi este permisă explicația. Apoi, la ce se întâmplă prin Parlament și Guvern... Mă gândesc că pe piață nu există un purgativ la fel de eficient.

* Câțiva turci au fost prinși când încercau să intre ilegal în România. Imigranții au fost agățați de polițiști într-un lan de porumb. Trebuie, totuși, să apreciem faptul că otomanii, în momentul în care erau capturați, au remarcat că știuletele s-a făcut anul ăsta, ceva de speriat...

* Oamenii de știință au ajuns la concluzia că persoanele supraponderale prezintă un mare risc: creierul le îmbătrânește mai repede decât ne-am închipui. Carevasăzică, dictonul latin "Mens Sana In Corpore Sano" cunoaște o interpretare nou-nouță: minte bătrâncioasă în corp mai mult decât pufos. Poate se trezește ministrul Bode să traducă și expresia asta, eventual să-i stabilească izvoarele prin satul natal.

* Conform unui studiu recent, 95 la sută dintre români nu ies din casă fără telefonul mobil. În această categorie intră și indivizii fără acoperiș, e tot un fel de snobism, dar cu mai puține posibilități.

* Cântecul Macarena poate să salveze vieți prin corelarea ritmului său cu cel al masajului cardiac, concluzionează oamenii de știință spanioli. Ce dramă ar fi să nimerești în toiul isteriei căreia i se spune Jerusalema! Asta pare să trateze de constipația aia.

Citit 960 ori Ultima modificare Vineri, 13 August 2021 23:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.