Am un golf în stomac

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Premierul Florin Cîțu a fost zilele trecute la Vama Veche și a declarat că sezonul estival ar trebui prelungit în România. E deja o solicitare pe care numai Dumnezeu o poate rezolva. Tot Cel de Sus e dator cu o minune și vizavi de afirmația lui Klaus Iohannis - golful să devină un sport foarte frecventat pe la noi, aproape disciplină națională.

* Cîțu le-a declarat jurnaliștilor că a trecut prin Vamă ca să vadă răsăritul, postând câteva imagini pe Instagram. Poet, n-ai ce să-i reproșezi, chiar dacă s-a făcut remarcat ca finanțist. Artele și matematica, în ciuda tradiției neprietenoase, fac casă bună. Sau, dacă nu le iese, măcar locuiesc la cort.

* Aflat în altă tabără, Ludovic Orban are ceva cu artiștii. De pildă, cu recomandarea buclucașă a șefului statului: "Golful le este accesibil celor cu un venit peste medie. Să îl promovezi în situaţia actuală e total deplasat." Intervenția lui Șică nu i-a picat bine președintelui. I-a lăsat un golf în stomac...

* Liviu Dragnea, apărut în weekend la televizor pentru prima dată de la eliberare, a făcut cronica întortocheată a vieții politice, economice și a celei oculte din România. Doar cancan și fotbal n-a discutat mustăciosul, însă a livrat câteva bombițe. În opinia sa, Iohannis, după terminarea mandatului de la Cotroceni, ar fi în pericol să nu mai joace golf o perioadă. Și nici să mai schieze, nici altceva. Adică să ajungă după gratii. Și dacă ar fabula, tot nu m-aș simți confortabil - Livache face parte din aceeași familie, a mâncat parizer pe ziar în aceeași sufragerie și a fumat tot acolo, cu geamurile închise. Cunoașteți fotografia, era și doamna Codruța în peisaj. Când mecanicul strâmbă din nas, or, el asta a fost la închisoare, știi că o vreme o să tot treci pe la service.

* Se demonstrează încă o dată că secretarul de stat în MAI Raed Arafat n-a fost invitat în viața lui la o petrecere, la un bairam, cum se zice și la noi, la Galați. Arafat consideră că un participant la o petrecere dintr-un restaurant poate anunţa autorităţile, dacă observă că oamenii sunt lăsaţi să intre în unitatea respectivă fără a fi verificaţi în conformitate cu regulile impuse pentru stoparea pandemiei. Mergi la un party? Ciocnești din prima un pahar și intri în atmosferă. N-ai cum să fii acolo doar pentru delațiune, decât în situația în care ești infiltrat. Și nici atunci nu e ok, că nu dansează nimeni cu tine. Sau te calcă pe picior. Poate din greșeală.

Citit 914 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 23:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.