Am un golf în stomac

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Premierul Florin Cîțu a fost zilele trecute la Vama Veche și a declarat că sezonul estival ar trebui prelungit în România. E deja o solicitare pe care numai Dumnezeu o poate rezolva. Tot Cel de Sus e dator cu o minune și vizavi de afirmația lui Klaus Iohannis - golful să devină un sport foarte frecventat pe la noi, aproape disciplină națională.
* Cîțu le-a declarat jurnaliștilor că a trecut prin Vamă ca să vadă răsăritul, postând câteva imagini pe Instagram. Poet, n-ai ce să-i reproșezi, chiar dacă s-a făcut remarcat ca finanțist. Artele și matematica, în ciuda tradiției neprietenoase, fac casă bună. Sau, dacă nu le iese, măcar locuiesc la cort.
* Aflat în altă tabără, Ludovic Orban are ceva cu artiștii. De pildă, cu recomandarea buclucașă a șefului statului: "Golful le este accesibil celor cu un venit peste medie. Să îl promovezi în situaţia actuală e total deplasat." Intervenția lui Șică nu i-a picat bine președintelui. I-a lăsat un golf în stomac...
* Liviu Dragnea, apărut în weekend la televizor pentru prima dată de la eliberare, a făcut cronica întortocheată a vieții politice, economice și a celei oculte din România. Doar cancan și fotbal n-a discutat mustăciosul, însă a livrat câteva bombițe. În opinia sa, Iohannis, după terminarea mandatului de la Cotroceni, ar fi în pericol să nu mai joace golf o perioadă. Și nici să mai schieze, nici altceva. Adică să ajungă după gratii. Și dacă ar fabula, tot nu m-aș simți confortabil - Livache face parte din aceeași familie, a mâncat parizer pe ziar în aceeași sufragerie și a fumat tot acolo, cu geamurile închise. Cunoașteți fotografia, era și doamna Codruța în peisaj. Când mecanicul strâmbă din nas, or, el asta a fost la închisoare, știi că o vreme o să tot treci pe la service.
* Se demonstrează încă o dată că secretarul de stat în MAI Raed Arafat n-a fost invitat în viața lui la o petrecere, la un bairam, cum se zice și la noi, la Galați. Arafat consideră că un participant la o petrecere dintr-un restaurant poate anunţa autorităţile, dacă observă că oamenii sunt lăsaţi să intre în unitatea respectivă fără a fi verificaţi în conformitate cu regulile impuse pentru stoparea pandemiei. Mergi la un party? Ciocnești din prima un pahar și intri în atmosferă. N-ai cum să fii acolo doar pentru delațiune, decât în situația în care ești infiltrat. Și nici atunci nu e ok, că nu dansează nimeni cu tine. Sau te calcă pe picior. Poate din greșeală.

Citit 624 ori Ultima modificare Luni, 20 Septembrie 2021 23:35

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro