Tipul ne cam poartă ghinion

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Nene, uneori rămân fără replică. Și n-am oameni care să-mi scrie texte, așa cum li se întâmplă demnitarilor aflați la putere, fie că vorbim despre o amărâtă de Primărie, fie că ne gândim la numărul 1 de la Cotroceni. După nenorocirea de la Constanța, că "eveniment nefericit", cum l-a numit ministrul Sănătății, nu e, Klaus Iohannis a afirmat: "Sunt îngrozit! Statul a eşuat în misiunea sa fundamentală de a-şi proteja cetăţenii." Bossule, cu iertare că sunt neobrăzat, statul ești și dumneata. Restul vin de la sine. Deși nu e de glumit, fac apel la acea anecdotă: s-au întâmplat cam multe în ultimii ani, ne cam porți ghinion.

* Ah, să nu uit: după infernul de la Constanța (nu mai poți pomeni litoralul, nisipul fierbinte, caravanele lui Radu Mazăre, orașul de la malul Mării Negre etc.), a mai picat cerul o dată pe șeful statului. N-a nins nicăieri, așadar nu se poate schia.

* Apropo de Cseke Attila, interimarul de la Sănătate. Nu mai e o scuză că aparții unei anumite etnii. Ești în conducerea unui Guvern, trebuie să vorbești impecabil limba acelui stat! Roxana Mărăcineanu face arabescuri cu franceza, cu toate că e româncă. O făcea și înainte de a deveni ministrul Sportului în Hexagon. Carevasăzică, domnule Cseke, "eveniment nefericit" este când ia CFR Cluj gol de la o echipă necunoscută din Danemarca, nu când mai sare un spital în aer. Ca să ne înțelegem.

* Stela Halichidis, directoarea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, a venit cu greu în fața presei pentru a face declarații. A pozat și în victimă: "Mi-e rău! Ce vreţi, să mor aicea!?" E drept, când ai nume de peninsulă de vis, nu-ți mai arde (iertare pentru acest verb!) să stai la taclale cu fraierii de ziariști. Halichidis, Halkidiki, e tot pe acolo...

* Un profesor din Suceava a fost filmat în timp ce pălmuiește violent un copil în fața clasei: "Mai miști?... Băi, mai miști, spune!" Probabil că insul se pregătea să desprindă un țânc de teroriștii de părinți, de acasă, așa cum dorește Prelipceanu de la Digi 24. Deh, nu-i iese din prima, cu vorba bună, trebuie să apeleze la planul B.

Citit 1228 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 22:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.