Ne-am fi (re)apucat de citit

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Acum două seri mi-am dat seama că nu am cont de Instagram. Dar nu era ca și cum ar mai fi avut cineva...

* Pentru prima dată, după ani și ani, vorba cântecului, am fost nevoit să trimit un SMS. Mi s-a părut că fac naveta pe scara mașinii timpului - înăuntru era plin, era și jale, era și dor.

* Pe timpul comei de gradul III a Facebook-ului și a celorlalte produse păstorite de Zuckerberg, o grămadă de farfurii așteaptau ca naivele la restaurant pozele alea care să le facă celebre. Deși, de când cu certificatul verde, sunt tot mai puține.

* Nici nu-mi pasă cine și ce a greșit în mansarda cu servere a celei mai iubite rețele de socializare. Dar știu că nu există doar bipezi care se adapă de la Facebook și de pe Instagram - adică facem glumițe, însă o importantă felie din activitatea economică fusese blocată de acest neajuns. Există și semeni care s-au speriat că trebuie să se refugieze într-o carte. Ce bine ar fi fost să însemne numai atât dispariția marelui F!

* Eh, ce ne-am fi făcut fără glumițele lui Marian Godină, la căderea jucăriei lui Mark? Totuși, dacă e posibil ca Poliția Română să-și întărească forța exclusiv din sursă externă, cu civili, de ce Marian n-ar intra în grupul comedianților contemporani? O țâră de spirit are, și el știe să fure glume...

* N-am așteptat nebunia de ieri, din Parlament. Ca de obicei, la o moțiune de cenzură se turnează filme proaste, cu regii și scenarii de talcioc. Acel Superman cu capul în jos, într-o baltă de sânge, a fost la fel de neinspirat ca discursul lui Ciolacu (înțeleg că e mâna PSD-ului macheta însângerată). De asemenea, nici replica PNL-ului, cu bannerul USR+AUR=PSD, nu e altceva decât sofism în stare pură. Am schimbat la timp, dacă nu știți, Seinfeld a apărut de câteva zile pe o platformă de producții cinematografice.

* Trotinetiștii nu mai au voie pe trotuar, ci exclusiv pe pista de biciclete, a decis Guvernul României. Cu acest prilej s-au stabilit și alte norme - până acum, utilizatorul unui asemenea mijloc de deplasare putea să fi cinstit un pahar în prealabil. Deci, nici Cîțu nu mai poate circula.

Citit 686 ori Ultima modificare Marți, 05 Octombrie 2021 23:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.