Aserviți, vă rog!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Cîțu este dovada vie a faptului că nici Superman nu îmbracă mantia infailibilului. Votul moțiunii de cenzură i-a stricat iremediabil imaginea, am impresia că nici președinte la PNL nu mai poate rămâne multă vreme fără acea susținere nevăzută. Atenție! Iohannis ar mai merge o rundă cu el, însă ar fi hilară o asemenea mutare - e ca și cum ai sacrifica regina pentru un pion amărât.

* Altfel, circul din Parlament a fost fără precedent, dacă e să mă iau numai după declarațiile emise la tribună. S-a contrat fiecare cu fiecare, iar în următoarea echipă guvernamentală unii ar putea folosi aceeași umbrelă. Sper ca Bunuțul să aibă grijă ca să nu mai ardă vreun spital, câtă vreme celor de la putere le arde de altceva.

* Poate v-ați fi așteptat ca până sâmbătă să aibă loc negocieri pentru alcătuirea unui nou Guvern, așa ar fi fost firesc. Aș! Șeful statului i-a amânat pe băieți pentru săptămâna viitoare. Mi s-a părut că se uită cruciș, ca atunci când le atragi unora atenția că și-ar putea găsi de treabă. Ce, nene, n-aveți de jucat un golf pe undeva? Hai, fiecare la scara lui!

* Un bărbat din Caraș-Severin a sunat la 112 pentru că nu a reușit să vorbească cu soția pe Facebook când a picat rețeaua. E urgență, nu e de blamat cetățeanul - cine știe ce rețete sau fotografii deocheate se trimiteau în acele momente? De fapt, e posibil să fie o eroare la mijloc. N-are cum să fie soția, ci neapărat amanta.

* Stelian Muscalu, realizatorul emisiunii Business Club, părăsește stația Digi24. Dar nu oricum, ci cu o declarație de 24 de karate: "Da, ies din presă! În prezent, presa mare este aservită." N-are cum, domnule, vi se pare dumneavoastră. Cel puțin nu Digi24... Stelian e băiat simpatic, cineva trebuia s-o spună chiar și de la nivelul său. Postul pe care-l părăsește - și nu numai el, firește - ar putea realiza emisiunea "Aserviți, vă rog!", cu o singură vocală în plus.

* Volvo recheamă aproape jumătate de milion de mașini în service. Airbagurile pot deveni mortale în cazul accidentelor. Acolo unde s-a întâmplat deja, ne iertați, luăm publicitate. Revenim cu sport și cu datele meteo.

Citit 1256 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Octombrie 2021 23:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.