A zis-o magicianul: gata cu jobenul!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* A murit și ieri un pacient de la Spitalul din Constanța care a ars la finele săptămânii trecute. S-a ajuns la nouă victime, că tot se băteau unii cu palmele pe cutia toracică. Erau doar șapte vineri, nicidecum nouă, cum anunțase presa. Iarăși am ratat calculele, Mama Natură nu ne simpatizează.

* Ca anecdotă, făcând un exercițiu de imaginație, dacă șeful statului s-ar fi întâlnit în aceste zile cu doamna Carmen, i-ar fi putut spune următoarele chestiuni dureroase. "Îmi place de tine, Frau, dar nu ești ceea ce mă interesează acum. Eu sunt interesat să avem un guvern care să gestioneze bine România și asta voi căuta." Câte răni pot fi produse pe fondul unui dialog sentimental...

* Klaus Iohannis a început iarăși să posteze des pe Facebook. Ieri a scris despre criza politică din țară, comentariul său generând peste 35.000 de comentarii. Unul dintre cele mai apreciate a fost al cunoscutului magician Robert Tudor. "Nici măcar eu nu vă pot ajuta, dom’ președinte", a fost reacția iluzionistului, care a primit peste 17.000 de aprecieri. Carevasăzică, nu va fi scos niciun iepure din joben, dacă aveați așteptări de acest gen.

* Mai multe platforme media anunță: "Guvernul a decis cum să fie repartizați în teritoriu banii din Fondul de rezervă. Este vorba de peste un miliard de lei, care vor ajunge în special la primarii PNL și UDMR, mai puțin la cei ai PSD și aproape deloc la USR." Când comiteau momâile lui Dragnea asemenea giumbușlucuri, ne dădeam coate - eh, știi, Livache, dar o să ajungă la răcoare... Cum era lecția cinismului, Florinache? Nici măcar cinism nu mai e acesta, suntem prinși în labirintul unui film îngrozitor de prost. Dar nu ziceam noi că ne plac artele?

* Premiul Nobel din acest an a fost câștigat de Abdulrazak Gurnah, în competiție aflându-se, ca de obicei, și românul Mircea Cărtărescu. "Romanele sale se retrag din descrierile stereotipe și ne deschid privirea către o Africa de Est diversificată cultural, necunoscută multora din alte părți ale lumii", au declarat reprezentanții Premiului Nobel, pe pagina lor de Twitter, rușinându-se probabil de Cărtărescu, el fiind favoritul caselor de pariuri. În consecință, al nostru va rămâne cu sloganul "pariază pe pasiunea ta!".

Citit 884 ori Ultima modificare Joi, 07 Octombrie 2021 23:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.