Bancul cu rabinul 2.0

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Înainte de orice discuție, căci desemnarea unui premier nu e mare brânză, mai ales dacă se dovedește că e doar șah politic, aveți cinci minute să discutăm despre polițele RCA? La cum au crescut în ultima perioadă, văd chestiunea astfel: cei care își vor permite o poliță de asigurare auto vor fi obligați să-și cumpere și mașină. Nu cred că le-ar strica prin parcare.

* Benzina crește de la o zi la alta, impozitul a făcut și el pași, acum RCA-ul ne înghesuie, cu majorări de mai bine de o sută de procente. Evrika! Este că ați uitat de mărirea facturilor la energie din iarna următoare? Bancul cu rabinul face minuni.

* La unele companii de asigurări, polițele astea, pe care nu le vezi dacă te ține Bunuțul departe de evenimentele rutiere, aproape că s-au triplat. Dar vin soluțiile smart din partea brokerilor de asigurări: ei recomandă polițele pe un an de zile, pentru că au prețuri avantajoase. Mult mai mari decât de obicei, dar mai mici decât cele pe șase luni. La fel de serios e sfatul Poliției de a ocoli DN 1, cu toate că tu fix pe acel nenorocit de drum ai treabă.

* România aproape că s-a calificat la barajul care îi va permite să se împiedice de o echipă puternică și să uite și de Mondialul din 2022. Ca să fie spectacolul total, selecționerul Rădoi anunță că va pleca din funcție imediat după jocurile din grupă. Poate că se retrage pentru a învăța pentru Bac. Atât îi mai trebuie. Și puțin gel de păr.

* Ah, uitasem. Iohannis l-a nominalizat pe Cioloș să facă echipă națională și la Palatul Victoria, numai că acolo sunt orgolii mai mari decât în vestiarul cetățenilor Chiricheș, Maxim și Mitriță. N-ai cum să joci cu Ciolacu vârf de atac, iar pe apărare ești mâncat dacă mizezi pe Vâlceanu și Turcan. S-o fi săturat și președintele de golf și schi, sporturi pentru săraci, și a trecut pe barbut. Da, cu zaruri.

* Kelemen Hunor a comentat ca în Ținutul Secuiesc, dar mai ales ca-n Moldova, mutarea neașteptată a șefului statului: "Nu poți să spui că astăzi te dau jos, îți dau un pumn în gură și a doua zi te cer de nevastă." Wow, bine că a terminat aici declarația, mă tem că ar fi urmat sudălmi.

Citit 886 ori Ultima modificare Marți, 12 Octombrie 2021 23:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.