Închidem casa 2 pentru dumneavoastră

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* E haios un singur lucru după afirmația încă premierului Cîțu. Paranteză, e încă în funcție în acest mandat, va redeveni "plin" după ce proiectul lui Cioloș nu va primi certificat de urbanism din partea plenului Parlamentului. Așadar, Florinache a declarat ieri că e posibil să se intre pe baza certificatului verde și în supermarketuri, iar pe seama acestei măsuri se specula încă din vara anului 2020. Dacă aruncai bazaconia asta în social-media (avea statut de bazaconie!), erai făcut harcea-parcea. Ți se puneau în spinare toate conspirațiile universului, unele de-a dreptul ridicole, se glumea pe bază de cipuri și de Bill Gates. Ei bine, conspirația improbabilă de anul trecut ar putea deveni lege. Închidem casa 2 pentru dumneavoastră!

* Măcar și pentru că a fost enunțată, înseamnă că ar trebui să coborâm urechea la unele așa-zise conspirații. Ne-ar putea ajuta și dacă obișnuim să frecventăm casele de pariuri. Un mare dubiu îmi traversează gândirea: majoritatea e nevaccinată, așadar lanțurile de hipermarketuri, toate cu capital străin, s-ar resimți. Ar prospera, în schimb, orice chioșc de la colțul străzii care - Nota Bene! - se va aproviziona cu de toate și va vinde la suprapreț. Nici atunci nu va fi bine, doar suntem stat comunitar. Se pot da niște telefoane-surpriză de la Bruxelles. Soluția este următoarea: românii vor fi obligați să cumpere măcar o dată pe săptămână de la marketul pe care îl întâlnești și la Constanța, Brașov sau Viena.

* Dacian Cioloş scapă o nestemată: "Oricine îşi va asuma guvernarea în următoarele luni va face un sacrificiu." Cinstit, mi-aș sacrifica șifonierul pentru a-i face loc unui dressing corespunzător. Aș intra la guvernare și din postura de ministru al Muncii, acolo unde nu se regăsește Ralucuța Turcan. Am telefonul deschis, domnule Cioloș!

* Ludovic Orban și-a scris de mână demisia de la șefia Camerei Deputaților. Știe omul că rămâne fără job, n-are rost să consume pixurile sau tușul imprimantei. Ați uitat că fusese angajat premier din neplăcuta postură de șomer?

* Jaf filmat la Brăila. Un tâlhar a intrat într-o sucursală bancară cu fața acoperită și a furat 4.000 de euro. Până la închiderea ediției, nu fusese prins. Hm, până se vor obișnui și foștii civili luați cu arcanul în Poliție...

Citit 2061 ori Ultima modificare Joi, 14 Octombrie 2021 23:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.