Subconștientul paralel

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Prim-ministrul desemnat Dacian Cioloș a fost înregistrat într-o ședință de partid când le transmitea colegilor că nu va face parte din Guvern. Ulterior, Dacian și-a amintit că este premier desemnat și a revenit asupra afirmației: "Evident că o să fiu, pentru că sunt prim-ministru, am uitat de chestia asta." Subconștientul paralel, el e de vină. Cine poate să creadă că parlamentarii vor vota schița ex-președintelui Renew Europe?

* E bun Barna, propus la Ministerul de Externe, și pe politica internațională, a dovedit-o ieri la audierile din comisia de specialitate a Parlamentului. A bălmăjit lucruri, a răspuns mecanic la întrebările care îl depășeau (cu toții am trecut prin asta în gimnaziu), a urecheat SUA și NATO și a primit aviz negativ. Bine, veți spune că l-au audiat unii la fel de pricepuți, poate cu câteva excepții. Desigur, dar n-ați simțit uneori că sunteți cel puțin la fel de bine pregătiți ca profesorul care vă amenința că nu vă trece clasa? Nici tizul fost prezidențiabil din partea USR.

* De partea cealaltă, Florin Cîţu face în continuare reclamă la dero și la bunăstare: "Se vede la toţi românii. Guvernarea liberală va aduce bunăstare pentru toţi românii." Dacă se vede și la mine, vă rog să mă iertați! O să am grijă data viitoare.

* Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, o instituție foarte populară, anunță că un val de mesaje false este transmis prin e-mail în numele instituției, de pe o adresă ce nu aparține ANAF. Nu deschideți, ne avertizează băieții de la Fisc. E un sfat foarte util: defel nu e bine să intri într-o scrisoare electronică expediată de ANAF. Dacă e grav, își trimite instituția echipa de scandal.

* Regizorul Corneliu Porumboiu şi producătorul de film Ada Solomon au fost puşi sub acuzare, de către procurorii DIICOT, cei doi fiind suspectați de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. Nu pot decât să fac recurs la una dintre peliculele foarte bine cotate ale lui Porumboiu Jr., poate cea mai îndrăgită: A fost sau n-a fost?

Citit 828 ori Ultima modificare Marți, 19 Octombrie 2021 23:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.