Pigcasso și niște porci

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Raed Arafat le recomandă românilor să colinde cu fața pe mască. Iertare, cu masca pe față. Dar e o redundanță la mijloc! Masca pe față, mai ales când vorbim despre urși, capră, plugușor, e un "must". Nu mergi echipat în copitată cu capul dezgolit - ești cu totul în personaj, te implici până la cele mai puternice emoții. Se vede, prin urmare, că șeful DSU n-are nicio treabă cu tradițiile noastre. Mai avea un pic și ne recomanda să nu băgăm și plugul în sufragerie după ce semănăm gazda de Anul Nou.

* Tot distinsul inventator al SMURD-ului le sugerează nepoțeilor să se testeze înainte de a merge la bunici. Răutăcioșii ar spune că e obligatoriu să-și testeze repertoriul, adică, să nu folosească anumite cuvinte care i-ar putea atinge sufletește. "Alo, mamaie? Ești acasă? Eram pe la un RT-PCR și voiam să-ți împing o vizită. Nu te-am mai văzut de când singura noastră problemă era nenorocirea de la Caracal. Apropo, ai mai auzit ceva de Gheorghe Dincă?"

* Știre de marketing: Dan Barna, vicepreședintele USR, se declară un păstrător al tradițiilor și a mers să taie porcul de Ignat, în curtea unui gospodar din Ialomița, alături de câțiva colegi și prieteni. La final, tizul s-a arătat foarte încântat de experiență și le-a transmis gospodarilor că se pricep foarte bine la tăiatul porcului. Cu alte cuvinte, în primăvară am putea avea alegeri anticipate - Barna va merge și la proteste alături de co-președintele AUR, George Simion, doar pentru a subtiliza votanți de peste tot. Mă aștept să împartă cadouri și din sania lui Moș Crăciun, e sponsorizată din fonduri europene. 

* Primul SMS din istorie, transmis de operatorul britanic Vodafone pe 3 decembrie 1992, a fost scos la licitaţie sub formă de NFT, în cadrul unei vânzări organizate de casa Aguttes din Franţa. Cel dintâi mesaj scurt de pe la noi trebuie să fi fost ceva de genul: "Mi-am luat și eu celular, băi. Nu ieși la o bere?" Și cred că ar fi mai valoros decât acela din Franța.

* Un porc pe nume Pigcasso a devenit celebru după ce a pictat un tablou care s-a vândut cu 20.000 de lire sterline. Pigcasso, purcelul talentat, a fost salvat de la sacrificare în urmă cu cinci ani și a creat peste 400 de lucrări de artă. Nu e decât o ducere în derizoriu a artei: le-aș sugera deștepților care l-au făcut "mare" să-l pună să le facă portretul.

Citit 796 ori Ultima modificare Marți, 21 Decembrie 2021 23:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.