Glicemia politicienilor

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Președintele României l-a decorat pe compozitorul Gheorghe Zamfir, cu prilejul Zilei Culturii Naționale. Iohannis e un iubitor de artă, cultura este al treilea său prenume, există și două cărți semnate de domnia sa. E și cel mai cunoscut cântăreț la "nein".

* Ciucă, premierul plecat la drum în decembrie, a vizitat laserul de la Măgurele. Carevasăzică, problemele sunt în altă parte, ori e foarte posibil ca facturile la energie să fie tăiate chiar cu dispozitivul pentru amplificarea undelor electromagnetice.

* PMP s-a rupt în două, PMP însemnând Partidul Mișcarea Populară (ne atârnă atâtea acronime de pereții subțiri ai memoriei, că e nevoie mereu de precizări suplimentare), șeful acestei formațiuni, Cristian Diaconescu, acuzând un puci în urma căruia el să fie debarcat. Pe scurt, Cristi se opune intrării prin absorbție a fostului partid al lui Băsescu în PNL, iar caracterele aflate deja la cură forțată de slăbire îl consideră obstacolul din fața mesei bogaților. Și dacă ar intra în partidul lui Cîțu, PMP-iștii n-ar lua loc chiar la ospățul din sufragerie - ar trece mai întâi pe la bucătărie. Mai un vas, mai o bucată de carne rămasă pe os... Măcar îți rezolvi glicemia.

* Boloni a refuzat oferta de a deveni noul selecționer al naționalei de fotbal a României, iar acest job pare cel mai respingător de pe teritoriul întregii republici. Nimeni nu vrea să ajungă acolo, mai degrabă ar identifica forță de muncă o mină de la Petroșani sau Cavnic. Dacă ar mai exista așa ceva.

* Un general în rezervă a fost prins în flagrant când lua 75.000 de euro mită. Slavă Cerului că nu e vorba de "Nicu", așa cum îl alintă Cîțu pe Ciucă! Altfel, nu trebuie să aruncăm cu pietre în bietul fost om de arme surprins când se umplea de foloase necuvenite. Nici pensiile speciale nu mai sunt ce-au fost cândva.

* Anumite categorii de șoferi vor fi obligate să susțină examene de conducere defensivă. Parcările laterale or fi trecute în acest proiect? Doar întreb, subiectul m-a prins. Ar trebui să fie chiar prima lecție pentru învățăceii cu lămâia în geam.

Citit 666 ori Ultima modificare Duminică, 16 Ianuarie 2022 22:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.