Programul Prima Cală

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Solicitat la televizor, ministrul Dâncu de la Apărare s-a ițit cu o bibliotecă falsă pe fundal. O imagine, o animație, ceva, un fake, după cum acuză consumatorii de social-media. La fel e și portofoliul pe care și l-a luat în spate: tancurile sunt desenate, pistoalele-mitralieră beneficiază de schițe în creion, iar pentru avioanele de ultimă generație abia se întocmește dosarul. Prin programul Prima Cală, se oferă credite faine.

* Suntem și malițioși. Dacă Vasile ar fi apărut cu logo-ul de la Moulin Rouge în spate, ne-am fi scandalizat. El nici nu are față de crai care să piardă nopțile prin deplasare...

* Din ce știu, Timișoara cam face frigul iarna asta, iar anul trecut nici nu s-a bălăcit cum trebuie. Pe Bega nu știu să fie vreo plajă funcțională, iar apa caldă a rămas la stadiul de amintire. Fostul primar, sosia lui Al Bano, altfel, un tip cu destule bube în administrație, îi face opoziție lui Fritz, actualul edil-șef. Postează zilnic, demontează anumite povești cu iz oficial, își face treaba. Ce au decis băieții care se cred fruncea? Au inițiat o petiție prin care se solicită decablarea de la internet a lui Robu. Presupun că e o glumiță, una mai proastă decât să stai cu geaca pe tine în dormitor, însă are acel parfum de Coreea de Nord. Sau de Moscova, că tot e la modă. Nene, Timișoara era prima în decembrie 1989, atunci când internauții frumoși și liberi nu existau nici la capitolul planuri din adolescenţă ale viitorilor părinţi, care abia știau cum se desparte "cenzura" în silabe.

* În cealaltă parte a țării, Mihai Chirica este cercetat sub control judiciar de DNA, primarul Iașiului fiind suspectat de fapte de corupție grave. Bine că fiul său, încă nedatul la grădiniță care învârte biznisuri în domeniul imobiliar, nu și-a permis, deocamdată, să încalce legea!

* Din cauza inflației nebunești, supermarketurile din Turcia au montat sisteme antifurt la cafea, ciocolată sau brânzeturi. Or fi alimente importante pe Bosfor. La noi nu e cazul - ne anunță după o vreme retailerul că n-am făcut nicio afacere nici achitând acel produs. Ori are Salmonella, ori a ieșit de mult din garanție.

Citit 874 ori Ultima modificare Vineri, 04 Februarie 2022 17:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.