Cozi și la submarine?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Încă este zăpadă pe Transalpina, pare-se că ar avea chiar trei metri. Numai bună de schiat, ca să citez din clasici cazați temporar la Cotroceni. Nu știu de ce am folosit pluralul, poate din snobism.

* Deja un personaj al rubricii de față, ministrul Dâncu de la Defensivă (îmi permit să mai jonglez cu termenii, e mai cool) a afirmat că dorește să cumpere submarine. Atenție, bossule, că nu te înțeleg bine compatrioții! E posibil să facă și acolo cozi, ca la ulei și făină.

* Un deputat de la AUR și altul de la PSD au fost la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului. Uneori, ca să nu te ia somnul în plen, aceasta fiind a doua natură a posesorului de mandat în Căsoaia din inima Bucureștilor, recurgi la diverse metode. Cred, totuși, că e mai utilă varianta cafelei măcinate. Sau a combinației "3 în 1".

* Ministrul Eduard Novak, titularul de la Sport, a comentat cu talent scandalul cu imnul secuiesc de la meciul cu Ungaria: "Acest cântec nu este împotriva României." Ce bine că ne-a explicat cum stau lucrurile! La fel de ușor putea să spună că acest refren nu este împotriva județului Tulcea și nici a comunei Foltești din Galați. Ar fi comis tot un sofism low-cost.

* O duduie a postat pe TikTok imagini cu bărbatul său care conduce mașina în timp ce ține un bebeluș pe volan. Cum ar veni, ăla mic era la timonă, iar noi, prostimea, ar fi trebuit să aplaudăm. Și să dăm like-uri. La fel se întâmplă la Iași, acolo unde toate bunurile primarului sunt pe numele preșcolarului. Adică, el conduce și Primăria. Ceva plutește în aer.

* Reclama "enervantă" de la acel retailer care comercializează jucării și alte nimicuri a ajuns pe masa CNA. "Giambo, Giambo, Giambo" ar putea provoca atacuri de epilepsie, sunt de părere consumatorii de publicitate, dar legea nu este încălcată în acest caz. Prin urmare, va rula nestingherită, nestingherită, nestingherită. "Dar ce am, băi nene?"

* Câștig-record la loteria națională din Marea Britanie. Norocosul, căruia îi revin 184 de milioane de lire sterline, și-ar putea cumpăra patru insule în Caraibe. Sau celebra garsonieră de 13 metri pătrați din Cluj-Napoca.

Citit 750 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2022 23:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.