Echitate și bancuri cu blonde

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Premierul britanic Boris Johnson și-a deschis cont de TikTok. În mod normal, era ultima sa grijă și, în consecință, inșii de rând beneficiază de încă un canal pe care să-i solicite demisia. Alții îl pun la treabă: "Realizează un videoclip cu rutina de aranjare a părului!" Ai avea același succes dacă l-ai ruga pe Klaus Iohannis să pronunțe a doua vocală din cuvântul-ghilotină "perioadă".

* Mai răsfirați, băieți, mai răsfirați! Credeați că tovarășul Mouratoglou poate face minuni? După ce Simona Halep a pierdut în turul secund al turneului de la Roma, am înțeles și mai mult cât de valoroasă era Serena Williams. A nu se înțelege că jucătoarea originară din Constanța nu este o campioană. Dimpotrivă, demonstrează de mai bine de un deceniu, dar e greu să mai câștige un Grand Slam. Chiar și cu mult-lăudatul Patrick pe post de antrenor personal.

* Ne gudurăm că Istvan Kovacs va arbitra o finală europeană de fotbal. Băieții din presa sportivă, rămași fără rezultatele remarcabile ale echipelor de pe aceste meleaguri, au ajuns să idolatrizeze "delegarea unui român" la centrul unui meci oarecare. La fel am sărit în sus când a fost numită Codruța Kovesi la Parchetul European, de unde se înțelege că avem o apetență fără margini pentru justiție. Echitatea și bancurile cu blonde, plus pasele cu călcâiul, acestea sunt fetișurile noastre.

* Cercetări recente arată că Europa este la un singur pas de izbucnirea epidemiei de Zika, molimă produsă de țânțarul-tigru. E o știre care se zbenguie pe fluxurile agențiilor de presă și pe care se cuvine s-o tratăm cu doza corespunzătoare de sănătate mintală. Chiar dacă e la modă să patinezi în depresie. Țânțarul-tigru - o spun cu mâna pe insecticid - n-are nicio șansă în fața bâzâitoarei de Dunăre care domină Galațiul din aprilie-mai până aproape de luna decembrie.

* Un milion de plante de canabis vor fi distribuite gratuit locuitorilor din Thailanda. Abia aceasta e o informație care sperie. Când nu mai ai ce să-i spui omului de rând, conștientizând că vin vremuri fără precedent, îi oferi acest cal troian.

Citit 787 ori Ultima modificare Vineri, 13 Mai 2022 00:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.