B.D. la Muntenegru și la mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Avem memorie scurtă, altfel nu înțeleg de unde atâta frustrare după o nouă înfrângere a Naționalei de fotbal. Nu e la primul eșec, nu înregistrează prima rușine, ar fi trebuit să ne învățăm cu bătăile. Că s-a întâmplat într-o manieră deplorabilă, e doar o treaptă suplimentară coborâtă în beciul în care mai transpiră echipe ca San Marino, Malta și alte ecuații nefericite. Expediției din weekend i-aș spune doar atât: B.D. la Muntenegru și la mare.

* După gafa de la Digi 24 (apropo, domnule Preli, e de plecat într-o vacanță până la toamnă, n-aș vrea neapărat să demisionați), am invocat nivelul cultural și amprenta jurnalistică ale lui Dan Diaconescu. Ce-ți cer eu, Doamne, și ce ne dai dumneata? Ăsta micu', care a otevizat întreaga televiziune autohtonă, a fost chemat în instanță pentru a-l scăpa pe Marian Vanghelie de un dosar care miroase a șpăgi de 30 de milioane de euro. Iată motivul pentru care am rămas cu Prelipceanu în studio! Unii avansează.

* Două persoane s-au stins în urma unei supradoze, mai mulți tineri care participau la festivalul SAGA din București fiind aduși vineri seară în stare foarte gravă la mai multe spitale din Capitală. Cu alte cuvinte, nu e de ȘAGĂ - am încercat să intru pe Arena Națională, acolo unde se desfășoară evenimentul, cu un bidonaș de apă. Mi-a fost refuzat la intrare. Cu supradoza aș fi putut intra în voie. Pace organelor statului!

* Cristian Tudor Popescu, un ateu notoriu, a săpat după o metaforă din deșertul gândirii: "Dumnezeu îmbătrânește, nu mai vede și nu mai aude bine." Mătreața ne întunecă rațiunea, CTP ar trebui să semneze fișa de protecție a muncii de fiecare dată când intră în studioul Digi 24. Altfel, jucându-se cu ditamai cuiul în priză, Doamne ferește...

* Fostul președinte Băsescu se mută într-un penthouse de 550.000 de euro, după evacuarea din vila RAPPS. Nu mă așteptam să dispună de atâta cash, după ce și Lenuței Udrea i-a rezolvat problemele imobiliare în Bulgaria.

* Despărțirea anului face deliciul presei de scandal: cântăreața Shakira și fotbalistul Pique nu mai formează un cuplu. Pare o fumigenă ca să nu mai întrebăm de situația lui Sorin Oprescu.

Citit 1053 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2022 18:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.