Răzbunarea Eurovisionului

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* O parte obligatorie a meseriei de jurnalist, recte mersul pe teren, va fi plătită ca spor la televiziunea națională. Normal, în epoca teleworking-ului sau a muncii-remote, doar începătorii mai "fac" teren. Iar cei de la TVR sunt o mare familie - unde să-l trimiți pe cel mic, proaspăt angajat? Să rămână acasă, cu mam-mare și mamițica, iar leafa să-i crească pentru a avea succes în viață. În acest paragraf n-ați sesizat niciun pic de frustrare, e doar prefăcătorie. 

* Specialiștii au ajuns la o nouă concluzie trăsnită: persoanele care petrec mai mult de o oră la raioanele alimentare pentru a citi compoziţia etichetei fiecărui produs, care mestecă alimentele de cincizeci de ori pentru a da impresia creierului că mănâncă mai mult s-ar putea confrunta cu o tulburare denumită ortorexie. Sau obsesia mâncatului sănătos. La ce criză alimentară se anunță, e posibil ca asemenea practici să aibă efect. Perdeaua de fum nu conține cine-știe-ce calorii, dar ține de foame.

* Un producător de automobile de lux (nu e cea mai de lux categorie, dar orișicât) recheamă în service un milion de mașini mai vechi din întreaga lume. Probleme, Gogule? Da, câteva pe la servofrână. Cei care din cauza acestei bube au ajuns pe lumea cealaltă vor primi înapoi banii... În multe lumânări și pomelnice.

* O vilă din Costinești promovată pe Facebook i-a cucerit pe loc pe oamenii la care a ajuns postarea, felul în care este descrisă fiind aparte. De fapt, e mâna unei agenții de copywriting, n-o să credem că proprietarul e atât de hoț în exprimare. Căci dacă ar fi, i-aș evita spațiul de cazare. E prea mult umor în acel text ca să nu existe și pete.

* La un maraton din capitala Suediei, un atlet a alergat mai mult de un kilometru în direcția greșită, însă, în ciuda acestui inconvenient, a câștigat cursa. Poate că omul a încercat să alerge și în contul următoarei curse, ca să beneficieze de un avantaj. Acesta ar trebui să fie atletismul viitorului.

* Ucraina nu va merge la Mondialul de fotbal din Qatar, barajul cu Țara Galilor fiind pierdut în urma unui autogol. Hm, pare să se fi răzbunat Eurovisionul, nimic altceva.

Citit 1234 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2022 18:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.