Nu mergem și noi la bulgari?

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, despre care nu apucasem să aud nimic, a scris acum două zile pe Facebook că reducerea cu 50 de bani pe litru a prețului combustibilului duce România la al doilea cel mai mic preț din Europa. Mai bine ar fi postat o poză cu pisici. Ar fi trecut drept un filosof iubitor de animale.

* Carevasăzică, acei 50 de bani făceau diferența, dacă e să ne luăm după Pecingină. Leul românesc încă are forță. Nuțu Cămătaru poate să depună oricând mărturie. Mai ales dacă îl calci pe bătături.

* Guvernul bulgar condus de Kiril Petkov a fost dat jos prin moțiune de cenzură. Noi ce vom face vara asta, nu mergem în vacanță la vecinii de la sud de Dunăre? Întreabă unul care simte plafonarea. Plafonare în tot ce ține de rutina din care statul își trage seva: taxe, impozite etc. 

* Chesnoiu de la Agricultură este anchetat pentru abuz în serviciu. El și-a depus mandatul, cum se spune în mod eufemistic, iar șeful său de partid, Ciolacu, îi aplică un laudatio de ca și cum insul ar fi concurat la ștafetă cu David Popovici: "Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionuţ Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-şi apăra numele şi reputaţia profesională. Performanţele profesionale ale lui Adrian Chesnoiu, ca ministru al Agriculturii, sunt dincolo de orice îndoială." Marcele, nu e propus pentru premiul cu coroniță, nene, ci e vizat pentru diverse manțocării! Te comporți ca-n bancurile de la Radio Erevan.

* Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului vrea să angajeze influenceri pentru a promova online România ca destinaţie pentru turiştii străini, potrivită pentru city-break. Parcă văd sloganul următor: "Hâtz, Johnuțule! Come to Romania, pupa-ți-aș cardurile tale!" Că nu pot prea mult unii din această faună a influencerilor.

* La final, o varză tehnică. Asistentul vocal Alexa va putea imita vocea apropiaților care au murit. Vine și argumentația, modestă, dacă-mi pot așterne opinia: "Nu poate lua durerea, dar face amintirile să dureze." Nu, e o drăcovenie, mai ales dacă i-ai rămas dator unui apropiat, iar el între timp a schimbat trenurile vieții.

Citit 1019 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 18:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.