Căutați soluții, nu certați Guvernul!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Imediat ce s-a ieftinit cu 50 de bani, am și alimentat. Am băgat 200.000 de litri ca să simt cu adevărat. Câștigul e de fix 100.000 de lei, am cu ce să-mi schimb și mașina. Nu mai certați Guvernul, nene, încercați să căutați soluții adevărate!

* Președintele Klaus Iohannis, la întâlnirea cu omologul său turc, Recep Erdogan, a fost întrebat ce mai face fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi. I-o fi zis al nostru sultanului de la Ankara, puțin superior, că Gică nu le nimerește. La golf, evident. Halal Rege, nu-i așa? Ca să nu mai zic că și schiurile i-au rămas mari.

* ANAF, care dă dovadă de inflexibilitate pe comunicare, anunță că începe o mega-operațiune: se va duce "peste" compatrioții care dețin case și bolizi de lux. Nu chiar peste toți, doar n-o să credeți că ANAF-ul e mai presus de ăia care fac legea. Se vor mai comite și confuzii, se vor închide și ochii, poate din cauza lipsei de Calciu și Magneziu, elemente de care suntem deposedați din cauza temperaturilor excesive...

* Franţa vrea să interzică utilizarea termenului "carne" pentru mâncarea pe bază de plante. Iarăși lovește ipocrizia, și o face în cel mai inestetic mod: dacă vrei ca burgerul tău să nu aibă nimic în comun cu carnea, nu-l mai modela sub forma unui burger (e valabilă și pentru mititei, cârnăciori, șnițele, ceafă & cotlet etc.)! E atât de simplu, nu necesită studii suplimentare. Cu școala generală, consider că te poți mișca în această zonă. E mai important, înainte de a salva planeta, să ai puțin grijă de tine.

* Presa de peste tot anunță ditamai lovitura secolului: a fost descoperită în Elveția o comoară a naziștilor cotată la un miliard de dolari. Prin urmare, avem speranțe că Bătrânul Continent va ieși din actuala criză. Grabnic. Ne-ar mai rămâne și de cheltuială.

* Nenea Gigi Biden de peste Atlantic a confundat Elveția cu Suedia, dar s-a redresat la timp, semn că oamenii care îl consiliază au timpi buni de reacție. Casca din urechea stângă a președintelui SUA e oricum performantă, nu-mi făceam griji.

Citit 822 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2022 18:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.