Proful care face cristiane

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Cât se poate câștiga din meditații? E o întrebare la care răspunsul a sosit par avion. Adică instantaneu, ca să nu creadă cineva că fac apropouri nelalocul lor. Dacă te-ai întors din concediu fără valiză, te compătimesc, însă n-am cum să te ajut. Așadar, șeful ANAF a pus punctul pe i în chestiunea lecțiilor predate acasă: "Un profesor a declarat venituri de vreo 60.000 de euro." Puteți să ne oferiți câteva date despre acest profesor, mai activează în domeniu sau a făcut pasul cel mare spre un anumit palat? Da, chiar pas cu pas, deși e bun de tot și pe cristiane.

* Se scrie în presa națională și în cea de peste granițe ca în ”Scânteia” de pe vremea lui Nea Nicu. Ba chiar pot spune că atunci existau mulți posesori de condei, oameni talentați. O demonstrau când le pica pixul sau stiloul în mână, chiar dacă scriau la comandă. Astăzi, clișee, habarniști, metafore de triaj, inși promovați ca ziariști cu toate că n-au răsfoit nici măcar "Soacra cu trei nurori". În televiziune și la radio, aceeași dramă, doar n-o să credem că întâmplător au devenit influenceri Dorian Popa și Buhnici. 

* Quelque chose din zona aceasta. Iată un pasaj de pe site-ul lui Digi 24: "Macron a decis să se răcorească și să simtă direct briza mării într-o canoe vopsită în culorile drapelului Franței, alb-albastru-roșu, un amănunt care nu le-a scăpat francezilor, așa cum nu a trecut neobservată nici condiția fizică de invidiat a președintelui în vârstă de 44 de ani, fost fotbalist amator când era în facultate." Scribul a împins albul în față, astfel știe el steagul fraților întru latinitate, apoi a dat-o cu "condiția fizică de invidiat", un rumeguș lexical care aproape că pune subiectul într-o lumină proastă. Mi-a atras atenția și background-ul lui Emmi de la Paris, întocmit pe genunchi de colegul de breaslă al marelui Fănuș: "Fost fotbalist amator când era în facultate." Dacă am visat-o pe Charlize Theron, deja se cheamă că voi avea mari probleme la domiciliu. La al meu, sunt pasibil de o vizită la mediator.

* Doi bărbați au fost arestați în București după ce au furat peste 25.000 lei din mașini parcate. Ne lovim, așadar, de reversul medaliei. Dacă există parcări, ai unde să-ți lași mașina și te trezești prădat. N-ar fi fost mai bine să abandonezi autovehiculul în intersecție? Doar cu Poliția Locală ai putea avea boacăne (nu e obligatoriu), dar oricum ai ieși pe plus.

Citit 805 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2022 18:18

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.