Schimbi ministrul, nu comunicarea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Rafila o aruncă de păr pe scări și vine Ciolacu pentru a strânge scamele. Apoi ne livrează - el, Marceluș - o replică la frontiera liricului: "Domnul Rafila trebuie să schimbe echipa de comunicare." N-a mai apucat să ajungă la grupul sanitar, i s-a întâmplat rușinea? La echipa de comunicare făceam referire, Doamne, păzește-mă!

* Când Ciolacu te înțeapă cu o asemenea replică, e limpede că se întâmplă lucruri. Aș paria că în toamnă va fi schimbat însuși ministrul Sănătății. Cine știe ce amante și verișoare de gradul al II-lea or popula "echipa de comunicare"?

* Medicii de familie acuză că Rafila a creat isterie acum câteva zile. E limpede că s-a întâmplat astfel. Avem și o mărturisire din fenomen: "Un coleg a primit 381 de mesaje în 3 ore de la pacienți care vor pastile cu iod." Malițios din fire, constat că unii dintre acești medici - nu generalizez niciodată - au ajuns să-și cunoască brusc pacienți pe care îi aveau în portofoliu de ani de zile.

* La TVR (televiziunea națională, pentru cei care urăsc acronimele), ministrul Cîmpeanu de la Educație s-a trezit cu o întrebare unsuroasă din partea realizatorilor emisiunii în care fusese invitat: "Cum să facem ca plagiatele să nu mai poată fi folosite în scopuri politice, cum s-a întâmplat în cazul domnului premier Ciucă?" Urmează să participe și cine-știe-ce chestor din Poliția Română, însă acela va avea de negociat cu o altă curiozitate: Cum facem să anunțăm răufăcătorii înainte ca echipajele forțelor de ordine să plece în misiune? Bine, n-ar fi o mare problemă: se află de cele mai multe ori. Din sursă sigură.

* Ne explică agențiile de presă cum a încercat Donald Trump să facă bani de pe urma perchezițiilor făcute de FBI la proprietatea sa din Florida. Este, de fapt, prezentarea unei informații sub o perdea de fum. Că FBI-ul face o percheziție la un fost președinte al Statelor Unite, oricare ar fi acela - o premieră absolută și realmente șocantă -, trece la capitolul "și altele". Într-o vreme, funcția de locatar al Casei Albe intra în sinonimie cu sintagma "cel mai puternic om al planetei". Apoi, a fost adus Joe.

Citit 965 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2022 00:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.