Spargi mașina? Îți aduce noroc

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Turuie publicațiile autohtone că românilor li se șterpelesc mașinile în Grecia. Cum ar veni, nu mai există pericolul bulgar, așa cum ne era prezentat de ani verzi, el s-a dus mai la sud. Poate că s-or fi mutat vecinii noștri (aceia cu anumite apucături neagreate de pretențiosul Cod Penal) mai aproape de Mediterană...

* Aș mai avea ceva de comentat vizavi de aceste neplăceri aduse compatrioților: exista o zicală, o cutumă la greci. Mașinile se sparg ca să aducă noroc. Undeva pe aici, nu mai sunt sigur dacă era vorba despre autovehicule sau despre mașinile de spălat vase. 

* Gheorghe Hagi, de meserie brand de țară, este dorit în locul lui Eduard Novak la Ministerul Sportului. Un parlamentar a făcut această propunere, însă mi-e greu să cred că o statuie va ajunge la Palatul Victoria. S-ar murdări din cauza porumbeilor de pe acolo.

* Abia aceasta e informația zilei: un director din Consiliul Județean Iași și-a organizat singur concursul de promovare în grad, a fost candidat unic și a ieșit pe locul 2. Oare cum și-o fi dat îngrozitoarea veste?

* Marile lanțuri de magazine din Europa sting lumina şi reduc programul de funcţionare ca să facă economie de energie. Ca să le rămână profitul intact, le vor sugera clienților să vină cu lămpașe de miner pe cap. Te uiți la raft și tot ce-ți trece prin rază are șanse de a se rostogoli în sacoșă.

* Un bărbat din Statele Unite a instalat o cameră ascunsă în bucătărie și a văzut ce-i punea soția în mâncare: câteva otrăvuri, nu mare lucru. Prima învățătură: nu e bine să locuiești într-un apartament vast, bucătăria trebuie să fie atât de redusă, încât să încapă aragazul și bucătarul. Implicit, n-ai mai avea unde să dosești o cameră de luat vederi, iar relația poate să meargă mai departe. Mai exact până când moartea vă va despărți.

* O bunică dependentă de jocuri de noroc, originară din Italia, și-a abandonat nepotul în mașină pentru a intra la bingo. Femeia s-a întors la copil doar când a intervenit poliția. De ca și cum oamenii legii n-ar fi putut sta cu ăla mic până când îi intra cartea lu' mamaie.

Citit 876 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2022 19:17

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.