Sărim în lateral de bucurie

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Guvernul ne vinde impresia că ar putea subvenționa ca în primăvară tarifele la gaze și energie electrică. Nu-i iese pasiența până la capăt, deoarece ministrul Energiei a scăpat esența pe covorul din sufragerie: "Încercăm să stimulăm populaţia să facă o economie." Apoi, populația va face și o agricultură, o industrie și, la final, o apă. Care va trebui trasă.

* Stimulezi poporul să facă economie lăsând prețurile sus, cu toate că în alte țări, adică în Occidentul mult râvnit, se intervine pe toate planurile? Domnule Virgil Popescu, aș fi putut spune că sunteți doar rău intenționat. Mi-ați dat peste mână cu această declarație, însă cei șapte ani de-acasă nu-mi permit să emit noua concluzie. Uneori, rubrica de față e citită și de mama.

* Se ieftinește benzina, așadar am putea sări în sus de bucurie. Mai bine sărim în lateral, doar v-am anunțat că RCA-urile o iau tare de tot înspre tavan. Bancul cu rabinul e mereu actual.

* Eram doar în trecere, de obicei nu pun la suflet. CNCD-ul, adică organismul care își dorește să combată discriminarea, i-a fript lui Buhnici o amendă de 20.000 de lei. Pentru vergeturi, cum adică din ce motiv?! Ah, Băsescu, fost președinte, care a dat cu lături în stânga și-n dreapta (episoadele sunt nenumărate), a scăpat doar cu mustrările Antenei 3. Iar Iulian Bulai, parlamentar USR, care scria în social-media că Fecioara Maria era o "mamă surogat" a achitat doar 5.000 de lei. C-ul dublat din titulatura acestui CNCD are legătură și cu cenzura?

* Tot în albia acestei normalități se întâmplă ca societatea Timișoara să-i retragă lui Robert Turcescu premiul acordat, după ce fostul jurnalist a participat la nunta lui Simion. E greu să comentezi asemenea absurdități, sunt insulte pe viu la adresa inteligenței publice. Ca fapt divers, fostul parlamentar Turcescu, în vremea în care era jurnalist, s-a autodenunțat drept colaborator al unui serviciu secret. Acea organizație din Banat n-a reacționat: a așteptat alți zece ani (sau cât o fi durat) până la nunta unui banal președinte de partid (mă refer la cultura, la profilul acestui ins care s-ar trage dintr-o galerie de ultrași) care se bucură de o publicitate negativă de dimensiuni cosmice. Unde-i sacrilegiul de a fi nuntaș la Simion? Deja sunt invidios că n-am primit invitație. George, aveam și eu bani să-ți pun pe masă, nene!

Citit 566 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2022 18:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.