Verzi și uscate. Ca la Mediu

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Se putea? Nu știu. Doamna Carmen, aflată alături de domnul Klaus la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, a fost surprinsă de un fotograf experimentat. Când blitzul i-a nimerit chipul, profesoara de engleză de la Sibiu a zâmbit. Probabil avusese de ales, prin urmare nu-și luase rochița înflorată.

* Și britanicii ăștia sunt prea conservatori. Zâmbetul doamnei Iohannis poate să aducă primăvara mai devreme. E vorba de acel sezon de primăvară care îi va urma iernii înspăimântătoare pe care ne-o prevestesc specialiștii.

* Coaliția de guvernare a decis prelungirea compensării cu 50 de bani pentru motorină și benzină până la 31 decembrie. E bine, mai ales că vom putea aprinde focul și cu ajutorul carburanților (circulă numeroase variante de încălzire pentru cea mai neprietenoasă iarnă de la inventarea gigacaloriei). De fapt, o vom face până de Revelion - nimeni nu știe ce se va întâmpla după 1 ianuarie.

* Ne-am distrat atunci când premierul Ciucă anunța oarecum țanțoș compensarea de la pompă cu numai jumătate de leu amărât. Eh, cum ar fi fost acum să aflăm că ni s-a dus pomana? Mai rău cu rău, dar suferi cu adevărat în absența lui.

* La finalul unui meci de hochei, un ministru UDMR din Guvernul României, Tánczos Barna de la Mediu, a îngenuncheat la intonarea imnului așa-zisului Ținut Secuiesc. Omul s-a apărat, spunând verzi și uscate, ca orice reprezentant al unui minister al Mediului care se respectă: "Pentru necunoscători, faza cu statul într-un genunchi este un joc între galerie și echipa de hochei, după meciurile câștigate." Până la urmă, și necunoscătorii într-ale politicii trebuie să înțeleagă că aducerea UDMR-ului la guvernare e tot un joc pentru atingerea pragului din plenul parlamentului. Dacă nu-ți este votat cabinetul, rămâi cu genunchii în opoziție.

* Se anunță cu surle și dobe începerea de controale la furnizorii de energie electrică după creşterea numărului de reclamaţii legate de facturile mari. Nu se va întâmpla mai nimic. Ba da, vor mai veni facturi umflate, dar măcar vor trece prin mai multe mâini.

Citit 519 ori Ultima modificare Marți, 20 Septembrie 2022 21:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.