Ieși, președinte cu părul bălai!

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ce criză economică, de unde inflație și amenințări de război nuclear? A fost lansat mult-așteptatul calendar al jucătoarei de golf și vedetă a rețelelor de socializare Paige Spiranac, considerată cea mai sexy sportivă din lume. Cam din perioada în care președintele Iohannis promova această șmecherie, spuneam că golful nu e sport. Și n-o făceam din invidie. În plus, iată cum se poate ieși elegant dintr-o ecuație complicată, cu cel puțin o remarcă sexistă pe canelură...

* Maestrul Cristoiu (dacă astfel îl apelează oamenii din media, eu de ce aș face notă discordantă?) a observat că bossul de la Cotroceni s-a vopsit. E blonduț, iar unele imagini îi dau dreptate bătrânului gazetar. Știu, cel puțin în Statele Unite ale Americii, dacă aș spune că nu agreez vopseaua de păr pe acoperișul gâtului masculin, aș fi cenzurat. Scuze, aș încălca "standardele comunității". Și n-aș mai fi publicat o vreme. La noi încă se poate să constați că ditamai bărbătoiul care își lăcuiește brazdele din frizură e puțin ridicol, dar poate că avem de-a face cu o scamatorie pusă la cale de maestru. Poate i s-o fi deschis părul la vreo hârjoneală de schi de prin Alpi. Lui Klaus, nu lui Cristoiu.

* Cumva ne-ar fi de folos ca șeful Cotrocenilor să-și asume schimbarea de look. Am apela la folclor și l-am trezi în toiul nopții cu următoarea nestemată: Ieși, președinte cu părul bălai, doar o veni soarele și pe strada noastră! Din punct de vedere economic, măcar.

* Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din Brăila care îi aparține. Iată, există și oameni din mediul politic care, la propriu, fură curent! Sau, mă rog, sunt acuzați de această faptă. Abia acestea sunt semnele unor vremuri fără precedent.

* Urmează să înceapă programul prin care românii vor primi vouchere de 200 de lei ca să își înlocuiască becurile vechi din casă cu unele eficiente energetic. Apoi, vei aprinde lumina în funcție de cât consumă alde Boboc de la Brăila.

* Dictatorul bielorus Lukaşenko cere mobilizarea elevilor pentru strânsul cartofilor: "Va fi un bun antrenament fizic". E acea muncă patriotică pe care noi, românii, o dezavuam pe vremuri și care astăzi, în Occident, îmbracă hainele noțiunii de voluntariat. Un pic cu forța, dar tot voluntariat i se spune.

Citit 1028 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Octombrie 2022 20:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.