A scăpat integrarea în gunoi

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* A fost Mark Rutte pe la noi, nene Radule. Și-a scăpat integrarea în gunoi, nene Radule. Apoi, președintele Klaus Iohannis a zis ceva destul de vag cu privire la intrarea României în Schengen: "Sperăm să se întrunească în cel mai scurt timp condiţiile." E acel sfat de pe vremuri, când te pregăteai să pleci la bairam. Al babacilor, desigur: Să aveți și voi grijă ce faceți pe acolo!

* Dacă aveam chef să-mi bat cuie în talpă, aș fi concluzionat că Rutte a venit în țara fără autostrăzi ca să vorbească despre drumul spre Schengen. Însă n-am chef, prefer să aud cum se închid vămile dinspre Ungaria. Ar rămâne niște oameni fără o atenție, o măslină. Și, evident, fără serviciu.

* Fără voia-mi, am serbat ieri Ziua Internațională fără Sutien. Așa scria la calendar, astfel m-au prins evenimentele. M-am trezit de dimineață în așteptările goale, contul de Facebook fiindu-mi restricționat. Dacă acum două nopți/dimineți ți-a fost defectat somnul pe la 4.39, să știi că subsemnatul e în culpă. Asta sugerează Meta-Veta-Facebook a lui Zuckerberg, care a găsit conținut sub "standardele comunității" într-un mesaj privat. Repet, trimis la ora 4.39, ora României, când rupeam cu soileala. Am făcut tot posibilul pentru a demonstra că al meu cont nici măcar n-a fost pipăit de hackeri... Degeaba. Democrația Facebook nu e de nasul lui Dănuț.

* Prin urmare, dacă aveai un mesaj pentru mine, să știi că nu din aroganță nu-ți răspund. Nu, nu-mi stă în caracter să te iau de sus ca ministrul Bode, pur și simplu mi s-au confiscat cuțitul și furculița din Paradisul Meta. Temporar voi "servi" cu mâna goală.

* Parcă îl și văd pe Dumnezeu la Judecata de Apoi, fără să duc în derizoriu acel moment, uitându-se la mine: Fiule, ai încălcat standardele comunității, nu știu dacă poți nutri la un loc nici măcar în peluza Raiului!

* "Bă, ești la om acasă, te supui regulilor sale", a încercat un coleg să mă adune de pe jos, acolo unde eram întins emoțional. Aș, nene. Nu e sufrageria lui Mark (Zuckerberg, nu Rutte), ne-a ademenit să mergem acolo, face astfel bani pe cârca noastră. Mercantilismul și cenzura merg mână în mână într-o singură zonă din univers. Corect, în China. Doar acolo. Încă.

Citit 972 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2022 19:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.