Educată, dar la ralanti

Educată, dar la ralanti
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Un șofer la Ministerul Educației are salariul mai mare decât al unui profesor cu 25 de ani vechime, scrie presa centrală. Așa se face România Educată, la ralanti, ca să nu polueze mințile virgine.

* Se întreabă gazetarii de sport de pe la noi de ce n-a răspuns nimeni de la Academia Mouratoglou în cazul de dopaj al Simonei Halep. Și ce ascund băieții de pe acolo: totuși, au experiență în sportul așa-numit alb, liderul instituției e ditamai playboy-ul antrenorilor, ba chiar influencer în domeniu. Hm, poate că această academie se simte cu musca pe Grand Slam. 

* ”Pentru copii, pentru jucătorii tineri, nu este în regulă să ajuți un jucător cu un wild card care a fost interzis pentru dopaj.” Se exprima Simona Halep după ce Maria Șarapova revenea în circuit după o suspendare din motive ușor de intuit. Pe bune, cookies-urile gurii lumii nu pot fi șterse. E încă o dovadă a faptului că inteligența artificială e pistol cu apă. Cum se întorc toate, of! Deja nu mai e tenis, ci decatlon.

* Altă luare de poziție în complicata poveste a campioanei originare din Constanța (va rămâne o campioană, meritele nu i se pot confisca). Semnează Cătălin Predoiu, ministrul Justiției: "Cred în nevinovăția Simonei Halep față de acuzațiile de dopaj. Prezumția de nevinovăție este valabilă și în astfel de situații." Nu, nu e valabilă, însă noi, cei de la firul ierbii, trebuie să rămânem conectați la detaliile mai puțin importante. Altfel, nu mai pricepem diferența dintre probele A și B. Bine că infracțiunea nu e de altă natură, cine știe ce trăsnăi ar mai fi postat ministrul Justiției?

* A picat ieri aplicația WhatsApp. O oră sau nu știu cât timp, ideea e că unii s-au isterizat că nu primesc și că nu pot trimite. Cam ca pensionarii și (în curând) salariații de pe la noi, cu parlamentarii și guvernanții pe post de "bă, noi am fi vrut să vă dăm..." 

* Am ratat eclipsa parțială de Soare de ieri. De asemenea, mi s-a părut doar o diversiune. Cât te holbezi la astrul ceresc, cu cine știe ce dispozitive care te mai și orbesc, te trezești fără ceas la mână și fără portofel.

Citit 929 ori Ultima modificare Joi, 27 Octombrie 2022 12:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.