Să nu afle premierul, că ne mărește taxele!

Să nu afle premierul, că ne mărește taxele!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cel mai scump produs cumpărat de Black Friday în România anului 2022 a costat 148.731 de euro. Este vorba despre un televizor. Nu-i trimiteți știrea asta premierului Nicolae Ciucă, va călca și el în păcatul isărescian de a generaliza! N-o să-i părem îndeajuns de pauperi. Deși, tot o să ne ridice taxele...

* Un manelist cu nume bizar, Culiță Sterp, a fost reținut de Poliția din Cluj întrucât, băut fiind, a plecat de la locul accidentului. Tipul are două milioane de urmăritori pe Instagram. Ce bază să ai în oamenii ăia? Li se va face pâinea 10 lei, dar își vor păstra like-ul pe contul lui... Sterp. O altă dizeuză, Lidia Buble, a fost condamnată la un an cu suspendare după ce a încercat să mituiască doi așa-numiți oameni ai legii. Ai naibii ăștia, or fi rockeri. Se întâmplă ceva cu muzicanții de pe la noi sau poate că "Oameni pentru Justiție" nu-i doar un clip publicitar insipid și inodor.

* Un jurnalist britanic șochează înaintea Mondialului, dacă e să ne luăm după presa lumii: "Qatar a mituit opt jucători ecuadorieni cu șapte milioane de dolari pentru a pierde meciul de debut". Acest Mălin Bot al lor n-are dovezi, ci a scrijelit pe Twitter, profitând de lipsa de reacție a angajaților lui Musk. Pariez că în meciul de start de la Mondiale, Qatar - Ecuador, se vor marca multe goluri și va ieși egal. Numai să se înverzească de ciudă acest Prelipceanu de pripas din Marea Britanie.

* Din mass-media de la noi am cules o altă știre cu aer de senzațional. O fi scrisă de unii care n-au trecut în viața lor printr-o arenă dedicată sporturilor: "Berea ar putea fi interzisă pe stadioanele din Qatar." Da, nene, nu-i ca la Chiajna sau Botoșani, unde se bea direct din butoi în peluze. Iar la tribuna zero e doar cu vișinată și rom.

* Ulterior m-a apucat plânsul. Zice-se că trimișii TVR la Mondial vor încasa o diurnă de tot râsul - doar 38 de dolari pe zi. Adică o bere și puțin, că halba costă 14 dolari. Cum lichidul cu spumă e interzis pe stadioane (tocmai ce am aflat), e limpede că lefegiii televiziunii române vor strânge diurna la ciorap. Cine o să se întoarcă mai bogați cu o mie și ceva de dolari, cine?

Citit 954 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022 00:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.