Merităm să ne certe Isărescu

Merităm să ne certe Isărescu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Dragi săraci, zice Isărescu despre voi că nu sunteți atât de săraci precum meritați: "Am fost recent în provincie, coloană după coloană. Nu prea arată nici a recesiune, nici a sărăcie, te orbesc farurile." Când iei peste 20.000 de euro pe lună, așa cum este nevoit să încaseze guvernatorul BNR, chiar îți vine să te stropșești la gloată. Din cauza noastră, o să-i stea St. Jacques-ul în gât la cină.

* Până aici s-a cocoțat tupeul unora care s-au născut în funcție, Mugurel, zis și Manole (CNSAS-ul știe mai multe), fiind mai vechi decât însăși funcția de guvernator al Băncii Naționale a României. Mai țineți minte campania electorală în care el candida alături de Theodor Stolojan? În 2000, parcă. Glumele cu Iliescu par deja fumate, abia Isărescu definește fidel noțiunea de longevitate.

* BNR a majorat la 16,3 la sută prognoza de inflaţie pentru finalul anului. Românii încă mai schimbă valută, poate și din acest motiv și-a permis Isărescu să ne certe în prime-time fără să-i crape obrazul de rușine. Eh, noi n-avem nimic a comenta, pe noi ne interesează emisiunile cu bucătari, diverse nunți și cine de cine mai divorțează.

* Întrebat cum se vor calcula facturile la utilități, premierul Nicolae Ciucă a ridicat din umeri. Și are destul a ridica: "Este un detaliu tehnic pe care nu îl știu acum." Până la vară sau în toamna următoare îl va afla, nu-i grabă. Chiar dacă îi musai.

* Familiile cu peste trei copii vor beneficia de preţ compensat la energie, a anunțat bossul de la Palatul Victoria. Are să-i ofere niște explicații cântăreței Delia, care nu știa ce ni se pregătește. Ar fi contribuit și ea la depășirea numărului de 8 miliarde, dacă sunteți la curent cu cel mai recent recensământ online...

* Un șoarece a fost filmat într-un salon de pediatrie al spitalului din Șimleu Silvaniei. De unde știa rozătoarea că există unitate spitalicească în această localitate a județului Sălaj? Viața bate filmul, ba chiar îl face ferfeniță, șvaițer îl lasă.

Citit 1022 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 00:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.