Când câinele schimbă abatorul

Când câinele schimbă abatorul
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Vai, se desparte grupul italian Enel de România, îmi vine să-mi dau facturile cu capul de pereții imprimantei. Comunicatul acestei companii este înduioșător: "Motivul pentru care plecăm nu este pentru că nu ne place cadrul legal." Nu trăisem încă ziua în care PR-ul câinelui care părăsește măcelăria ne dă de știre (a notifica, acesta e verbul oficial într-un asemenea context) că, "potrivit analizei SWOT", suntem nevoiți să schimbăm abatorul.

* Premierul Nicolae Ciucă a salutat decizia Comisiei Europene privind ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare pentru România. Și dacă nu era ridicat MCV-ul, Nicu ar fi dormit la fel de ușor. E un oscior pe care se va bate cu dușmanul din alianță. Desigur, cu Marcel.

* Doar v-am avertizat că evenimentul anului din Qatar va fi de neuitat, eventual de povestit nepoților cu pornire de roboței. Se vor plictisi să audă, peste decenii, că reprizele erau prelungite cu câte un sfert de oră. Moldovenește, adică sănătos, cum se mai spune pe la noi. În plus, și o căpșunică deasupra tortului, victoria Arabiei Saudite în detrimentul Argentinei. Mondialul din Orientul Mijlociu va fi al pariurilor sau nu va fi deloc.

* Nu mai facem paralela Maradona - Messi, e limpede că cel de-al doilea a pierdut această comparație peste timp. Va pleca acasă după grupe. La fel cum va ieși Nicolae Ciucă de la Palatul Victoria, dacă Marcel Ciolacu forțează niște anticipate.

* Totuși, dacă își dă cu părerea despre Messi și Maradona infatigabilul Tudor Chirilă, rockerul care și-a lăsat plete ca să facă audiențe Pro TV-ul cu show-ul ”Vocea României”, cred că-i mai dau o șansă piticului transferat anul trecut la Paris.

* Se lansează un nou post tv cu seriale britanice: BBC First intră pe piața din România, anunță agențiile de presă. La cât de mult suntem sfătuiți să facem economie, e posibil ca acest canal să funcționeze și pe baterii. Altfel, nu mai pricep întreaga campanie planetară - în loc să desființezi posturi de televiziune (noi, românii, plecaserăm bine cu închiderea OTV-ului), creștem numărul lor?

Citit 1513 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2022 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.