Ciolacu Internaționalu'

Ciolacu Internaționalu'
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* În ce ape am ajuns să ne scăldăm, nu ne conștientizăm importanța! Marceluș de la Buzău a fost ales - nu știu la al câtelea congres - vicepreședinte al Internaționalei Socialiste la nivelul Europei Centrale şi de Est. N-am habar ce înseamnă acest titlu pompos, doar îmi reamintesc că expresii kilometrice vizavi de Internaționale Socialiste citeam în ”Scânteia”, pe vremuri. Eram adolescent, îmi băgam nasul și prin asemenea articole. Doar nu e vina mea că nu se inventase Instagramul.

* De ce ar fi aceasta o știre pentru presa mainstream, abia acum mă copleșesc dilemele. Propun să fie apelat așa cum merită, doar e ditamai distincția: Ciolacu Internaționalu'.

* Titlu pe digi24.ro care mi-a luat neuronii la o ditamai ședință de zumba: "Ancheta în dosarul cântăreţei Lidia Buble a pornit de la un bărbat care se droga şi o firmă ce vindea kerosen Armatei". Prima întrebare, poate și singura: e acea Lidia? Cu voia dumneavoastră, a doua: drogatul și firma se cunoșteau? Sau luase contact direct cu Armata? Numai domnul Prelipceanu ne mai poate lumina. Iar în cazul de față n-ar fi vorba de risipă.

* Conform unui proiect ANRE, consumatorii vulnerabili vor putea eșalona plata facturii, iar achitarea acesteia ar putea fi suspendată până la soluționarea plângerii. Ce înseamnă consumator vulnerabil? Eh, e ăla care deține mai multe imobile, mi se pare evident. Dacă spuneam case, ați fi arătat cu degetul spre Cotroceni și Vila Lac 1. Prin urmare, am evitat elegant durerile de cap.

* Cinic, cum numai pe la noi am întâlnit. Victor Socaciu a primit, post-mortem, titlul de Cetățean de Onoare al Brașovului, la cererea artiștilor cantautori din România. Aplauze, e nebunie. Dacă i-ar fi fost acordat în timpul vieții, și l-ar fi amanetat, nu-i așa?

* A apărut rezultatul unui studiu serios: colesterolul așa-zis "bun" ar putea fi doar un mit. Dacă ai fi comentat pe marginea acestei povești, ai fi fost considerat un biet conspiraționist ratat. Șunca din ceafa de imprimantă 3D, abia asta face bine.

Citit 872 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2022 14:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.