Care mergi la derdeluș pe lângă Ungaria?

Care mergi la derdeluș pe lângă Ungaria?
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

* Am cules o informație care trebuie cenzurată în doi timpi și trei mișcări, altfel se prinde Comisia Europeană că ne merge prea bine. Arestat la domiciliu, Dani Mocanu, de profesie manelist cu un promițător început de interlop, s-a filmat lovind cu barosul o mașină de 200.000 de euro. Probabil o ținea în sufragerie, altfel nu mai pricep sintagme banale. Ce mai înseamnă, Doamne iartă și păzește!, arestat la domiciliu?

* N-aș mai scrie nimic despre Schengen, mai ales că abia acum s-a trezit și tristul stilou al lui Cristian Tudor Popescu să vitupereze la adresa Austriei. Nene, nu-i vina noastră că te-ai ocupat până acum de diverse perdele de fum, aproape că meritai legitimație de pompier... Așadar, mai bine îmi dau cu părerea despre optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

* Am glumit, încă se mai poate scoate ceva din acest subiect, după ce presa din Austria a criticat opoziția Vienei la adresa României. Die Presse titrează: "Problema migranților este o înscenare." Nicidecum, aveți dinți de lapte, imperialiștilor! E ticăloșie, și nu m-aș grăbi să dau vina exclusiv pe țara șnițelului care vine din capitală. Nț, e mai mult decât atât, iar trebuie să aflăm adevărul de la maestrul Cristoiu.

* S-a prestat acel joc de societate cu sticla, poate pe la Bruxelles, nu se știe pe unde. Și i s-a oprit cavitatea în dreptul inșilor de la Klagenfurt și Graz. "Ne pare rău, e rândul vostru să vă opuneți. Nu aveți motiv? Căutați unul, că MCV-ul s-a evaporat, noi ne-am dat acordul, așadar e nevoie de ceva cât de cât credibil. Să nu fie golănia cu patrupedul care v-a mâncat compunerea, că ar fi prea din prea, aia e scuză sută la sută românească." Aceste cuvinte însoțite de ghilimele ar trebui să fie un pamflet. Cei care strâng din nas deja și-au rezervat weekenduri la derdeluș în imediata apropiere a Ungariei.

* Apare pe Instagram o fotografie cu bradul de sărbători al Simonei Halep, unul trist câtă vreme e însoțit de titlul "Primul Crăciun singură". E mâna presei, fata nu s-a dat de gol dacă e de bine au ba. Putea să fie și mai rău: primul Crăciun în afara WTA, dar nu numai CTP speră să se repare cumva acuzația de dopaj.

Citit 1513 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2022 16:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.