Metoda „Palatul Victoria”

Metoda „Palatul Victoria”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Metoda "Accidentul" pare patent guvernamental, nu pot emite altă părere. De pildă, zilele trecute am aflat că o bătrână din județul Bacău a fost deposedată de 10.000 de lei prin schema care și-a dovedit eficiența fix ca filmul ”Teambuilding”. Nu credeți că e și mâna unora de la Palatul Victoria? De ce să le mărești pensia dacă se dovedește că au ceva la ciorap? Sau la saltea. Prin urmare, dragi seniori (astfel li se zicea bunicilor noștri în 2020 și 2021; în restul timpului sunt "boșorogii ăia nenorociți"), aveți un motiv suplimentar să nu picați în plasa tele-tâlharilor: află și alde Ciucă "ai lor" că n-o duceți prea rău.

* Iar se isterizează câteva caractere puternice și amărui din presa autohtonă că Ministerul Sănătății n-a emis vreun decret, niște restricții, vreun lockdown pentru situația actuală. E gripă, dacă se întreabă cineva care-i molima la modă, iar câțiva formatori de opinie și-ar fi dorit, probabil, să semneze iarăși declarații de mână pentru serile în care își plimbau mâța din dotare până la sifonăria din colț. Paracetamolule, ai legătura!

* Un concurs pentru un post de conducere din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj iese în evidență deoarece, printre probe, a apărut și una de rezistență fizică. Ceva nu iese la socoteală, întrucât proverbiala "fugă de răspundere" e probă de viteză.

* Organizația Amnesty International îi cere lui Cristiano Ronaldo să promoveze drepturile omului în Arabia Saudită. Iar el, bietul cocalar supraevaluat, n-are nici cunoștințe elementare. A terminat șase clase, el însuși a spus-o la întâlnirea cu Fiscul spaniol. Ca să nu trec peste analfabetismul funcțional al acestui Amnesty: ai văzut ce s-a întâmplat în Qatar și știi și pentru ce s-a dus deja fostul fotbalist la arabi. Pentru cei mai mulți bani din istorie. "Cui prodest" nemurirea sufletului?

* Antrenorul naționalei de fotbal a Statelor Unite a fost suspendat din funcție deoarece și-a bătut soția în urmă cu fix 32 de ani. A fost suspendat în ianuarie 2023, ca să înțelegem că și bancurile cu ardeleni au devenit rumeguș. De ce râde americanul duminica, la slujbă? Pricepe gluma auzită joi.

Citit 938 ori Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2023 21:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.