Pensiile speciale n-au fost deja eliminate?

Pensiile speciale n-au fost deja eliminate?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Un avertisment de la BNR privind costul pensiilor speciale ne scoate din ritm: "Sunt o cheltuială bugetară insuportabilă." Nu mă așteptam la o asemenea constatare, m-aș fi aventurat într-un pariu contrar cursului. Nu al cursului de schimb, BNR-ule, numai bani visezi! În primul rând, pensiile speciale au fost anulate în 30 de zile de la venirea la guvernare a liberalilor. Astfel se exprima Rareș Bogdan, europarlamentar bine cotat. N-am cum să cred altceva.

* România se numără printre țările europene cu cele mai mari scumpiri ale alimentelor din ultimii doi ani. De aceea, Poiana Brașov și Mamaia au o misiune complicată: trebuie mereu să-și securizeze poziția în comparație cu bietele destinații de vacanță intitulate St. Tropez și Chamonix.

* Ai cumpărat ciocolată de la marketul Cora? E vorba de o anumită ciocolată - ar putea conține bucăți de metal, avertizează ANSVSA, și ești sfătuit să o returnezi în magazin. E același gen de anunț inept care duce logica în derâdere. Cine cumpără ciocolată ca s-o dea pe gâtlej în acea zi sau în următoarele 48 de ore? Și eu îmi cumpăr cozonaci de Crăciun ca să-i sfârtec de Paște.

* Dacă produsul respectiv conține părți metalice, se presupune că a fost fabricat pentru roboți. N-o să explic gluma, doar îmi pun întrebarea dacă și la Sibiu se găsește un asemenea sortiment.

* Apropo de acest oraș mult-lăudat. Un cetățean de pe Cibin a reușit să păcălească nouă chiriași cu apartamentul pe care îl deține. În aproape două luni, a luat bani de la toți și le-a oferit în schimb chei false. Și să mai spui că indivizii din această urbe nu sunt ageri la minte...

* Un alt film românesc, în care sunt mai multe înjurături decât în Teambuilding (e un spoiler făcut de colegii din presă), a debutat furtunos în cinematografe. Cum spuneam și cu alt prilej, activitatea de consum a produselor de cinema a devenit jenantă, de centura societății, pestriță. Îți crește enorm cota de piață dacă le povestești celor din jur că ai fost la rendez-vous.

Citit 1098 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 18:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.