Intră femeile PSD-iste în NATO?

Intră femeile PSD-iste în NATO?
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Două madame din PSD (am impresia că e vorba de organizații civilizate din Ardeal) s-au luat la bătaie, ajungându-se inclusiv la procedeul căruia i se spune frust "picioare în burtă". Știrea trebuie ascunsă prin sertarele fluxurilor - femeile astea riscă să fie înrolate în echipele de reacție rapidă ale NATO. Și, deh, nu-s vremuri chiar liniștite...

* Apropo, văzut-am declarația ambasadorului Poloniei în Franța, o afirmație nu tocmai liniștită. Bine, la noi se vorbește despre averea strânsă de Simion după nuntă și despre fumurile din tigva Georginei lui Cristiano Ronaldo. Subiecte, nu chestii de doi lei. Polonezul cu viză de flotant la Paris a dat-o din voleu: "Fie Ucraina își va apăra independența, fie vom fi forțați să-i intrăm alături în conflict." S-o fi referit la Polonia sau chiar la întreaga Organizație a Tratatului Atlanticului de Nord? Nu de alta, dar e cineva bine înșurubat pe cafele pe la biroul lui Stoltenberg. Am voie să spun că nu-mi doresc un Război Mondial sau mi-s considerat putinist?

* Dat în judecată de vecin, un bărbat din Germania are voie să facă grătare doar după un program strict. Eh, asta-i lumea de mâine, pe șpiluri de acest gen trebuie să ne concentrăm, nu pe afirmații belicoase care ar putea arunca întreaga omenire în bătaia puștii. Mă întorc la respectivul barbecue: i-aș fi fript numai scrumbie vecinului, măcar să merite osteneala, dar nici aia nu prea mai urcă. O fi din cauza canalului Bîstroe?

* Un confrate a scris pe Facebook ce reclamasem cu săptămâni în urmă: Simona Halep, puțin trasă pe dreapta din cauza unui mare scandal de dopaj, îi cam ceartă pe unii într-o reclamă la șifoniere și recamiere. Ideea nu e rea, dar să fi beneficiat de o Simonă funcțională din punct de vedere sportiv. Personal, am și alte probleme - Halep, pe caragață, joacă rolul vieții sale. Orice ți-ai dori să auzi, numai pe fata lui nea Stere luând anturajul la rost. E cumplit s-o auzi rățoindu-se la oameni, mi-e destul să-l văd pe Adiță Enache în spoturile farmaciei inimoase.

* Concluzionează cercetătorii că speranța de viață din România este cu peste 7 ani sub media Uniunii Europene. Carevasăzică, nu prea-ți mai vine să te bați cu pumnul în piept că ești cetățean comunitar și că ai drepturi. Ai avea ceva, dar nu mai e timp să te bucuri de ele.

Citit 812 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2023 13:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.