Meteurologii botswanezi laudă „Cupola de foc”

Meteurologii botswanezi laudă „Cupola de foc”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* În ultimele 48 de ore, conform tradiției și statisticii estival-meteorologice, în țara noastră a plouat cu apă chioară și a bătut vântul furtunos, de nu mai știau prezentatorii TV de la Meteo pe unde să-și scoată lavaliera și cămașa de forță. Dacă mai durau mult ostilitățile naturii dezlănțuite, exista riscul să credem că este vară. Și cum o nenorocire nu vine niciodată de capul ei, o publicație care apare exclusiv pe net a titrat, înfiorător de îngrijorată, în contextul apă-ca-lipsei: "Vijelii EXTREM de violente în București, Ilfov...".

E cam ca atunci când Anamaria Prodan s-a dus la notar, ca să mai divorțeze o dată, dar nu din snobism, ci pentru că e nemulțumită de faptul că Laurențiu Reghecampf doar mimează suferința, iar când se smiorcăie, o face teatral, cu lacrimi de pui de crocodil care încă n-a învățat să zboare nici măcar low-cost.

* Cercetătorii de la Acceleratorul de Particule CERN din Geneva au făcut un experiment, care i-a adus în istorica și deosebita situație de a crede că omenirea e foarte aproape de ziua în care va putea călători în timp.

Sincer, pe mine mă lasă rece entuziasmul savanților elvețieni. Atât de rece, încât am fost nevoit să sun cu număr ascuns la Academia Română, ca să mă plâng că am un început de glaciațiune demiurgică. Mulți dintre românii de rând au un istoric bogat al pelerinajelor de acest gen. De pildă, la noi în cartier supraviețuiește un bărbat titrat, pe care vecinii îl alintă "Jules Verb din Țiglina 2", dar nu pentru că vorbește mult, ci pentru că, aproape în fiecare zi, călătorește cu troleibuzul în timp. În timp ce se uită pe Facebook, pe smartphone.

* Primarul unei comune din județul Buzău solicită sprijin pe Facebook, pentru construirea unei toalete la grădinița din localitate.

E printre puținii români care au rețeaua de socializare, alienare și canalizare în fundul curții.

* Scandalul azilurilor de bătrâni ia amploare!

Organele de control intră puternic și furibund peste orfelinatul Antena 3, după ce un telespectator cu reumatism a sunat la Protecția Copilului de Mingi de la FRF și l-a reclamat pe Mihai Gâdea: "Ăsta n-are mamă, n-are tată, gen!".

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2050 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.