România pitorească, descrisă în cuvinte elodioase

România pitorească, descrisă în cuvinte elodioase
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

 * Un cititor care-și uită istoria recentă riscă să nu mai știe să se râdă de ea, pardon de exprimare! Altfel spus, vă rog frumos și insidios să-mi permiteți luxul și prostia de a evoca trecutul îndoielnic, prin Metoda Calendarului!

Se împlinește un an de când presa a dezvăluit, vezi Doamne, detalii culinare despre nunta liderului AUR, George Simion: "Simion va avea la nuntă peste 2.000 de kg de brânză". Din exces de zer.

Și tot cu un an în urmă, presa și compresa din Australia anunța că o elevă din Țara Cangurului Sare se crede... pisică. La fel de haios, ca să nu zic îngrijorător, este că mama fetei nu știe nici în ziua de azi să toarcă. Singura consolare a familiei de australieni cu ascendentul în Felină este că, recent, capul de familie a comandat o centrală termică "Motan".

* Un polițist din stațiunea 2 Mai de pe litoralul românesc este în al 9-lea cer! Acum două zile, organul legii a reușit să facă portretul-robor al unui hoț de animale. Ciorditorul a intrat într-o grădină zoologică din Mangalia, de unde a fugit cu un urs valutar. Din păcate, încă nu se știe dacă în Mangalia există grădină zoologică, dar nu cred că asta ne interesează acum. Tot ce contează este gestul și reușita artistică ale polițistului creator de crochiuri. Așa să ne ajute Sf. Mc. Picasso!

* Controversatul fost polițist Cristian Cioacă a fost eliberat din pârnaie. Cioacă a fost condamnat pentru dispariția soției sale, Elodia Ghinescu. La ieșirea din penitenciar, domnul Cristian Cioacă a zâmbit cu subînțeles, după care a plecat cu ajutorul unei vidanje ce i-a aparținut îndrăgitului om de televiziune Dan Diaconescu, cel care, cu ani în urmă, le-a dezvăluit telespectatorilor săi fideli cum și-a făcut Cioacă nevoile între Rucăr și Bran. De asemenea, Dan Diaconescu este printre puținii realizatori de televiziune din România, care încă este elodiat pentru aleasa-i ținută jurnalistică, fără de care, Doamne ferește, nu s-ar fi aflat nici în ziua de azi că, la OTV, s-au bătut gândacii cu romanii, învingător fiind declarat nu mai puțin celebrul Brusli din Drăgășani.

⇒Alte babe care ard, aceeași țară care se piaptănă

*Precizare: Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1683 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 01:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.